Café Weltschmerz

Het draagvlak krimpt! Grote veranderingen op komst in 2022! – Duncan Robles en Laura Hos

Duncan Robles en Laura Hos zien dat het draagvlak onder de bevolking voor de maatregelen en de agenda die uitgerold wordt sterk afneemt. In hun vorige actualiteitenvideo vertelden zij: ‘de achtbaan is begonnen’. Met de aankondiging van opnieuw een harde lockdown en de enorme dwang die mensen wordt opgelegd om de boosterinjectie te nemen, concluderen zij dat de achtbaan daadwerkelijk begonnen is.

Met het einde van het jaar in zicht geven zij antwoord op de vraag: ‘wat kunnen we in 2022 verwachten?’. Duncan en Laura verwachten dat de eerste maanden van het nieuwe jaar erg onrustig en rumoerig zullen zijn. Een Europese prikplicht ligt op de loer en daarnaast zullen de financiële markten erg onstabiel zijn. De Turkse lira zou wel eens een voorloper kunnen zijn van wat ons in het westen te wachten staat. Toch zijn ze optimistisch over 2022 en geeft Duncan aan dat er zeer waarschijnlijk grote veranderingen (in positieve zin) zullen plaatsvinden

(Visited 2.519 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Het draagvlak krimpt! Grote veranderingen op komst in 2022! – Duncan Robles en Laura Hos
  1. Maar wel miljarden voor dat waardeloze vaccin pogramma?

    5miljardweggemoffeld!
    30% van budget 100milj 30 miljard van gehele gezondheidszorg weggemoffeld!

  2. Hoeveel % volgen dit van de jeugd? Nee, echte revolutie is echt nodig, maar ik zie dat helaas ook nergens, niet te veel zitten dromen mensen, de superrijken hun macht wordt te veel onderschat! Betogen heeft al twee jaar niets effect gehad! Hoe kan dat ooit iets gaan uithalen dan! Ik zie meer inspiratie in het anarchistisch verzet van Spanje 1936! Horizontaal volksbestuur organiseren met alles wat erbij nodig is om ze te kunnen bestrijden die staatisten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *