De Andere Krant

De Strijd voor ivermectine gaat door

In de laatste podcast van 2021 veel aandacht voor het medicijn ivermectine en de kersteditie! Apotheker Arjen en arts Alexander vertellen over hun praktijkervaring met het medicijn ivermectine en het nieuwe protocol dat is opgesteld door ANBB. Met Sander Compagner kijken we terug op een intens jaar met ook aandacht voor de speciale kersteditie.

 

(Visited 1.731 times, 1 visits today)
2 thoughts on “De Strijd voor ivermectine gaat door
 1. Ik heb wel andere zorgen dan wat er in de Pharma business klinieken gebeurt. Wat met de gezonde mensen die al twee jaar kapot gegijzeld worden voor nix dan politiek medisch bedrog?!

 2. Geneesmiddelen versus genocidemiddelen lijkt mij de beste samenvatting in deze discussie over een griepvariant.

  Maar onderstaande verklaart nogmaals alles.

  Waarom en voor wat heeft EZ via minister Hoekstra (lid van WEF) € 651.000 overgemaakt naar WEF. Nergens wat overgelezen behalve info via FvD. Allerlei gelden vliegen uit de staatskas maar heen en weer zonder duidelijke uitleg. Gaat lekker zo, graaien uit de staatskas voor organisaties waar leden van het kabinet en koningshuis deel uit maken. Ook de door het WEF vermelde belangrijke bijdrage van Sigrid Kaag mbt het M-O lijkt me zwaar overdreven gezien het debacle bij de terugtrekking uit Afghanistan. Op kosten van de burger een grote broek aantrekken, ja dat kunnen we allemaal wel.
  4
  Reageren
  ing. J. Onno Dekker
  1 seconde geleden
  In afwachting van goedkeuring
  Antwoord aan Boudica

  Waarschijlijk een bijdrage voor deelnamen aan landverraad en voorbereiding genocide op de jeugd. De bedragen per deelnemende landverrader varieren:
  “Membership and partnership fees range from CHF60,000 to CHF600,000 depending on the level of engagement.” (site WEF)

  Duckduck dit maar na, er wordt betaald voor moord en landverraad. Wie zich daar druk overmaakt heeft te vrezen voor zijn leven.

  Wie overigens de politieke virussen uitroeit redt wel de meeste levens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *