Overige

Het einde van de bacterie-theorie, deel 2 – Nederlands ondertiteld

Vandaag spelen we viroloogje. We trekken onze witte labjas aan en begeven ons in de wereld van de onwaarschijnlijk kleine deeltjes, waargenomen onder een elektronenmicroscoop, waarvan virologen beweren dat het de infameuze ziekmakers zijn die ons aller leven bedreigen.

Dit ondanks het feit dat, zoals we zullen zien, er geen medisch instituut ter wereld is dat een studie kan overleggen met onweerlegbaar bewijs voor hun “theorie van het cytopathisch effect van virussen” en de “vermenigvuldigingstheorie van bacteriën.”
Alles is gebaseerd op vage plaatjes van een elektronenmicroscoop, naar verluidt tussen 50 en 150 nanometer (0,00005-0,00015 millimeter…), waarvan virologen nog steeds wordt geleerd dat ze te klein zijn om te kunnen zien in enig lichaamsvocht afkomstig uit zieke patiënten. We zullen zien dat dit flauwekul is.

We leggen de procedures onder het vergrootglas die worden aangewend om een monster te prepareren voor bezichtiging onder de elektronenmicroscoop.
Uiteindelijk komt de aap, in dit geval de groene meerkat, uit de mouw.
“It’s the procedure, stupid!” zou Bill Clinton zeggen.

Inderdaad. Na het uitvoeren van controle-experimenten in de jaren 1950′, in moderner tijden gemakshalve achterwege gelaten door de “experts” van de farmaceutische industrie, ook bekend als “Big Farma.” vonden de onderzoekers iets vreemds.

Zij krabben zich achter de oren als ze een deeltjes vinden in proefpersonen uit de controlegroep die niet zijn blootgesteld aan enig “viraal materiaal,” waarvan zij rapporteren dat ze niet te onderscheiden is van hun vermeende virusdeeltjes, aangetroffen in zieken.

Ook wordt uitgelegd wat isolatie en purificatie betekenen, termen waar virologen graag mee schermen, en het verschil ertussen. Het wordt gevraagd aan twee “experts.” Hoe zij op de vragen reageren is qua inhoud en vanuit psychologisch perspectief erg interessant…

Zoals ik er tegenaan kijk is onwetendheid, het ontbreken van de juiste informatie, een “virus.” Het is erg besmettelijk en wordt middels de verplichte onderwijsinstituten al vanaf jonge leeftijd overgedragen op de nieuwe generatie. Dit “virus” leidt tot de ziekte “falen van het voorstellingsvermogen,” en tast alle organen binnen een samenleving aan via conditionering. Het enige geneesmiddel is correcte informatie.

In context; elke wereldburger wordt vanaf de wieg geconditioneerd, de gewenste perceptie van de wereld gevoed middels oeroude technieken van heimelijke beïnvloeding, onthouden van correcte informatie, in onwetendheid gehouden.
Door het ontbreken van allerlei informatie kan men zich met geen mogelijkheid voorstellen dat alles anders is dan men is aangeleerd. Geen voorstelling kan maken dat er mensen zijn die bereid zijn massa’s voor te liegen en te schaden. De enige remedie tegen deze vreselijke kwaal die ons al millennia lang gevangen houdt is informatie en deze te verwerken met gezond verstand. Zelf het werk doen in plaats van je te laten vertellen hoe zaken in elkaar steken.

Een fanastische video van Space Busters, wederom vertaald door niemand minder dan Erick van Dijk. Strijder en broeder Erick vertaal vele belangrijke video omdat deze voor een ieder te bereiken moeten zijn. Een goed beeld vormen over de problematiek kun u pas doen als u de meerdere kanten van het verhaal kent. Dit is de bijdrage van Erick. Wij plaatsen graag het nobele werk en belangrijke werk van Erick.

Deel 1 staat hier:

Het einde van de bacterie-theorie, deel 1 – Nederlands ondertiteld

Ander vertaalde video’s van Erick:

De tot nu toe 4o vertaalde video’s over de voorbereidende werk van het Neurenberg proces van Reiner Fuellmich. Zeer de moeite waard om te bekijken!

https://hetanderenieuws.nl/?s=reiner

Deel dit met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

Wederom is de vertaling gedaan door Erick van Dijk, waarvoor een diepe buiging!

U kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 1.235 times, 1 visits today)
One thought on “Het einde van de bacterie-theorie, deel 2 – Nederlands ondertiteld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *