Overige

Het einde van de bacterie-theorie. Een laatste apenstreek (slot) – Nederlands ondertiteld

We begonnen deze ontdekkingsreis met het bekijken van onderzoek, gedaan ten tijde van de “Spaanse griep,” die geen griep was en niet uit Spanje kwam, begin 20ste eeuw, en de studies naar de besmettelijkheid van polio, waar we de verwoede doch vruchteloze pogingen zagen van “wetenschappers” die eigenlijk het tegendeel bewezen van wat ze wilden bewijzen, namelijk dat deze bekende ziekten, naast anderen, besmettelijk waren door nauw contact met of lichaamsvocht uit een zieke.

Met het slot van deze uitermate waardevolle documentaire die tot nadenken hoort te stemmen keren we terug naar onze tijd, de actualiteit, feitelijk. Bijna elke dag kun je op de website nos.nl wel artikelen vinden over een vermeende uitbraak van apenpokken.

Vanuit ons helikopterperspectief heeft het er alle schijn van dat in deze zomerse periode, waar bekende vermeende virussen een welverdiende pauze nemen om, volledig opgeladen, in het najaar hun rooftocht hervatten, op zoek naar slachtoffers, weer hetzelfde trucje wordt uitgehaald. De angst moet er ingehouden worden. In plaats van een wellicht al te opvallende golf van “zomer-corona” kwamen de manipulatoren met een “nieuwe stam van het apenpokken-virus.” Eigenlijk maakt het niet echt uit hoe je het noemt, zolang er maar “virus” achter staat.

Eerder zagen we al dat de farmaceutische industrie komt met een “vaccin” tegen een “virusziekte” die A) op zijn retour is en B) vaak de uitingen zijn van bijwerkingen van eerdere prikken, milieuverontreiniging of de vele andere factoren die het lichaam aanzetten tot een ontgiftingsproces. Deze worden dan geduid als “nieuwe ziekten” waar ze vervolgens weer een nieuw “vaccin” tegen bedenken, en de kassa blijft rinkelen.

Dat is met dit uit de duim gezogen apenpokken-verhaal niet anders. In februari 2021 verschenen uit het niets twee nieuwe “vaccins” tegen…? Apenpokken…

De goed geïnformeerde lezer is natuurlijk op de hoogte van “Event 201,” een oefening (generale repetitie) hoe te reageren op een fictieve uitbraak van een “nieuw corona-virus,” met grote aantallen slachtoffers wereldwijd. Dit slechts een paar maanden voor fictie “werkelijkheid” werd met de “corona”-Plandemie.

Wat blijkt? Een maand na het verschijnen van de nieuwe “apenpokken”-“vaccins”
werd ook zo’n oefening gehouden. Het fictieve scenario betrof een dodelijke pandemie door een ongebruikelijke stam van apenpokken-virus die ontstond in het fictieve land Brinia en zich in achttien maanden over de wereld verspreidde. Aan het einde van de oefening resulteerde de fictieve pandemie in meer dan 3 miljard gevallen en 270 miljoen doden wereldwijd.

De angst moet erin gehouden worden zodat, wanneer er in het najaar weer iemand “nieuwe golf” of “nieuwe variant” roept, de massa terugvalt in de diepgewortelde conditioneringen en braaf weer het nutteloze mondkapje opzet, intermenselijk contact vermijdt, afstand houdt en iedereen terecht wijst die zelf nadenkt en er niet aan mee wil doen.

Een fanastische video van Space Busters, wederom vertaald door niemand minder dan Erick van Dijk. Strijder en broeder Erick vertaal vele belangrijke video omdat deze voor een ieder te bereiken moeten zijn. Een goed beeld vormen over de problematiek kun u pas doen als u de meerdere kanten van het verhaal kent. Dit is de bijdrage van Erick. Wij plaatsen graag het nobele en belangrijke werk van Erick.

Deel 1 staat hier:

Het einde van de bacterie-theorie, deel 1 – Nederlands ondertiteld

Deel 2

Het einde van de bacterie-theorie, deel 2 – Nederlands ondertiteld

Deel 3

Het einde van de bacterie-theorie, deel 3 – Nederlands ondertiteld

Deel 4

Het einde van de bacterie-theorie, deel 4 – Nederlands ondertiteld

Deel 5

Het einde van de bacterie-theorie, deel 5 – Nederlands ondertiteld

Ander vertaalde video’s van Erick:

De tot nu toe 40 vertaalde video’s over de voorbereidende werk van het Neurenberg proces van Reiner Fuellmich. Zeer de moeite waard om te bekijken!

https://hetanderenieuws.nl/?s=reiner

Deel dit met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

Wederom is de vertaling gedaan door Erick van Dijk, waarvoor een diepe buiging!

U kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 1.664 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *