Overige

‘Het initiëren van een kernoorlog is onaanvaardbaar’ – Moskou

RT besprak het voortdurende Oekraïense conflict en recente mediaberichten met Kanwal Sibal, voormalig minister van Buitenlandse Zaken van India, Indiase ambassadeur in Turkije, Egypte, Frankrijk en Rusland; Michael Maloof, voormalig senior analist veiligheidsbeleid in het kantoor van de minister van Defensie en Nikola Mirkovic, auteur en politiek analist.

Vriendenplek, heb jij je gratis Goldmembership al opgehaald?

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 853 times, 1 visits today)
4 thoughts on “‘Het initiëren van een kernoorlog is onaanvaardbaar’ – Moskou
 1. Het is nu wel duidelijk dat de eliminatie van de WEFers en NATOers door de russen op europees grondgebied
  uit oogpunt van mensenrechten bijzonder hard nodig is. Ook de eliminatie van de deepstate volgen we met belangstelling
  en iedere actieve weffer minder is er één!

  De russische champagne gaat los bij iedere uitgeschakelde vaccincrimineel. Hoe meer van de hardliners en vaccinmoordenaars
  onschadelijk hoe beter. Hoe met een precisie actie het WEF in Geneve en Davos vernietigd zal worden is iets om naar uit te kijken.

  Anarchisten, steunt met sabotage de bevrijding van de wereld naar een multipolaire wereld van nationale staten!
  We blijven geweldloos tegenover menselijk leven; ons principe!

 2. tv-film The wave
  ================= see bbtv

  Het beangstigende is dat het kamerkartel deze informatie via de anarchistische kringen per mail ook kreeg en er geen enkele reactie kwam met uitzondering van de FvD. Voor mij werd de film niet getoond door de roots in WO II, maar ken het.

  De technieken zijn weer in de mode en ik heb begrepen dat een Paternotte het een
  goede ontwikkeling vindt voor een betere massabeheersing ongewenst nationaal bewustzijn en cultuur te bestrijden. Wat de Oekraine betreft vindt de laatste het een goed idee de illegale bewoners (sic!) van oost-oekraine en de krim te verdrijven met navo-wapens en zelfbeschikkingsrecht te ontkennen.

  bron: occamnet darkwebbia

 3. Liefde, vrijheid géén stemmingmakerij

  De belangrijkste sabotage is al gepleegd, pijpleiding stuk en tonnen broeikasgas de lucht in

  Bedankt anarchisten

 4. NU in de kamer de leugenparade van het WEF
  ===================================

  Van Weyenberg is op een speciale burgerarrestlijst gezet als praktizerend WEF-er:
  In de kamer staan de crimineeltjes weer klimaattoneeltjes op te voeren en hebben het het over klimaatfondsen en “we doen het voor onze kinderen”: Burgerarresten zijn hard noodzakelijk met gekkies als Maatoug: Volg het, maak lijsten en leg de dwangbuizen klaar voor de lui met groene beschimmelde harten die hopelijk gecomposteerd zijn, ver voor 2030: De club van Rome fascist Tinbergen werd uiteraard weer met zwarte zwanen uit de vrieskist gehaald: Tenenkrullend hoe hier door de nijboeren en sp-ers en D66ers als united weffers weer schaamteloos wordt gelogen dat de grote massa wordt geholpen:
  Eéndrachtig het zootje naar het gesticht drijven! Klimaat, het woord valt 666 keer! En
  Rusland is weer onbetrouwbaar!

  De oproepen tot uitroeiing van de ouderen als nutteloze eters en hun kleinkinderen als hinderlijk gebroed is in volle gang en de fake opwarming van de aarde kun je thans horen in het weffende kamerkartel. Anarchistisch verzet is geboden en met Vigano de bekende vaccinmoordenaars in dwangbuizen afvoeren
  naar Wolpheze.

  Iedereen met verstand ziet hier de uitrol van de agenda van het wefkartel. Spreekwoordelijk afknallen deze slechte toneelspelers die hardlachend de hardwerkende nederlanders naar de nieuwe gaskamers van de nazi Klaus Schwab voeren, hun kinderen ontvoeren naar hun satanische netwerken en doodspuiten! Het is voor iedereen met gezond verstand zichtbaar. Omtzicht draagt ook weer zijn steentje bij aan het uitroeien van familiebedrijven, geheel
  conform de dictatuur door de wereldelite.

  Waar Pietertje wel gelijk in heeft dat de belastingdruk bij de middenklasse moordend is en dat is inderdaad tijdelijk tot iedereen slaaf is van de wereldregering! Het mens met zeewier op de kop, mw van Dijk voert gewoon de wef agenda uit en leest de schwab instructies voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *