Overige

Het is tijd om weer controle te krijgen over ons leven

Vandaag de dag komen mensen met een andere mening, dan die van de overheid, onder toenemende druk en censuur te staan en zien we onze vrijheden stukje bij beetje verdwijnen door de coronamaatregelen.

Dit is de tijd voor goede mensen om samen te komen en zichzelf sterker te maken, zodat we de moeilijke uitdagingen die zullen gaan komen beter kunnen doorstaan.

Meer info staat hier: https://wappiez.nl/

Je kunt wappiez.nl nu ook volgen op het censuurvrije VriendenPlek. Vriendenplek is altijd GRATIS en censuurvrij!

https://vriendenplek.nl/Wappiez

 

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

 

(Visited 1.374 times, 1 visits today)
One thought on “Het is tijd om weer controle te krijgen over ons leven
  1. Die krijgt men nooit meer zolang de bezetters niet gewapend opgeruimd zijn! UNITED NAZI’S werden al lang gecreëerd door al die lidstaten! Hun bezetters zitten overal aan de macht! Ga maar eens na hoeveel landen dat zijn? Goedaardige aliens gaan zich daar niet mee bemoeien, hun zitten niet rechtstreeks op fysiek niveau bezig. Hun vermijden contact met het fysiek niveau. Dus de fysieke strijd moeten wij hier zelf leveren! Het is dus niet waar dat we geen strijd tegen vlees & bloed zouden te voeren hebben! Hier moeten we die wel voeren zolang we hier in het vlees leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *