Overige

Hoorzitting 24 jan. 2022: Griep-19, een andere opinie – Nederlands ondertiteld

Op 24 januari jl. heeft Senator Ron Johnson een groep wereldberoemde artsen en medische deskundigen uitgenodigd in de Amerikaanse Senaat om een andere kijk te geven op de wereldwijde respons op de pandemie, de huidige stand van de kennis over (verboden) vroegmedicatie en ziekenhuisbehandeling, de doeltreffendheid en veiligheid van vaccins, wat er goed ging, wat er fout ging, wat er nu moet worden gedaan en wat er op lange termijn moet worden aangepakt. Dit is een compilatie van een ruim 5 uur durende hoorzitting. Senator Johnson heeft deze compilatie op zijn YouTube kanaal geplaatst om deze korte versie zoveel mogelijk te kunnen delen.

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.440 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Hoorzitting 24 jan. 2022: Griep-19, een andere opinie – Nederlands ondertiteld
  1. Stuur deze podcast naar alle slaapdozen van de 2de kamer en de zorg-disciplines,die ermee te maken hebben!

  2. aan XB: u heeft de (on)eer en het (on)genoegen om van mij een reactie te ontvangen; iets wat ik tot nog toe nog nooit gedaan heb, ondanks het feit dat ik sinds het begin van deze PLANdemie zeer aandachtig vele reacties gelezen heb. Ik herhaal: u bent de éérste die deze ‘eer’ te beurt valt…dankzij de onvoorstelbare onzin die u uitkraamt! Ik volg reeds vanaf het begin deze moedige en zeer uitzonderlijke heldhaftige en prijzenswaardige mensen die ieders respect (althans van ieder weldenkend en juist geinformeerd mens !!!,) verdienen. Deze heldhaftige mensen als zeveraars stigmatiseren zegt alleen maar iets over uzelf; ‘iets’ waar ik geen tijd en energie wil in verliezen om het te verduidelijken. Mijn vraag aan U, geachte ‘zeveraar’ is: “Waar denkt U het recht vandaan te halen om deze helden zo lafhartig ‘zeveraars’ te benoemen…en wàt, wàt, wàt heeft U gedaan -concreet- om een positieve bijdrage te doen die van opbouwende aard is en ten goede van mensen ??? Ik weet, er bestaat zoiets als vrije mening…maar bezin U éérst over de betekenis van het woord ‘mening’ zodat je het in de toekomst (hopelijk voor Uzelf en anderen) niet opnieuw gaat verwisselen met ‘gezever’, iets waar wél-‘denkende’ mensen geen enkele boodschap aan hebben.

  3. Is dat je antwoord? Op de informatie van befaamde artsen? Sta je niet open?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *