2 thoughts on “Hoorzitting 28 augustus 2021 – Johan Kamphuis – Journalist
 1. Chapeau Johan!!!
  Oprechte dank!!!
  Ik hoop dat meerdere journalisten jouw voorbeeld gaan volgen…🙏

 2. Alle verhoren blijven ACTUEEL dus OOK in 2024 en daarna
  Het werk van de BPOC2020 was veel belangrijker dan het geleuter in de 2e kamer, en het begon het zittende kartel te heet onder de voeten te worden, dat was duidelijk. De BPOC heeft ook zeer zorgvuldig aangetoond dat het werk van het LAREB , (net als alle instituten die de regering erbij trekt om zot beleid te willen doordrammen) heel onzorgvuldige cijfers produceerde.
  Het LAREB is ook een speciale video aan bod geweest als je alles hebt gevolgde destijds. (zware Onder reportage dus bij de overheid van de feitelijke bijwerkingen naar aanleiding van het discutabele beleid inzake Corona* beleid.
  Overigens staat er in de great Americane encyclopedie vlakaf achter het woord Corana : griep.
  ( met dezelfde plaatjes die angst moesten aanjagen aangaande dat niet bestaande Corona als ziekmakend virus)
  Leer eens wat over de Germaanse geneeskunst, en zie hoezeer Big Pharma heel het ziek zijn in een totaal verkeerd perspectief heeft geplaatst als verdienmodel, en symptoom bestrijding, waarna de mens vooral veel kans loopt ziek te worden van de chemische troep die verstrekt wordt. Het is een loep waarin je terecht komt, eens je begint aan die doosjes chemische rotzooi die vrijwel alle artsen voorschrijven.

  En over de Falende journalistiek zijn natuurlijk de twee resterende verklaringen op deze website van belang. (waarvoor dank!)
  Vraag U zelf af.. na het beluisteren van bijvoorbeeld de verklaringen van Johan Kamphuis, en Anneke Huisman waarom deze op verzoek van de overheid zijn verwijderd van Youtube, en natuurlijk ook…. wat is gebeurd is in het politie bureau waar Pieter en Jade Kuit naar toe zijn gebracht en enige tijd zijn opgesloten media maart 2023. Natuurlijk ging dat gepaard met een “Kalt stellung” van de BPOC2020 door de betaalde media (om dat te doen) en nog erger zijn de z.g. “Fact checkers”. Hoe doorzichtig is dat “virus”…, dat is het ECHTE VIRUS.., corona was gewoon griep. ( niets besmettelijks aan)
  Er is al heel lang een groot probleem in vrije journalistiek, en dat vraagt te denken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *