Overige

Huig Plug gearresteerd

Let op, de informatie was niet correct die wij ontvingen. Huig Plug op Twitter:

Ter info: ik ben niet recent gearresteerd maar 2x in oktober 2020 & maart 2021.

(Visited 12.885 times, 1 visits today)
22 thoughts on “Huig Plug gearresteerd
 1. Nou,ze hebben hem,en wat willen de landverraders nou.Ik denk dat ze nu een heleboel mensen woedend hebben gemaakt,onder wie ik .De politie doet z’n werk zeggen ,oke we zullen zien.Vergeet niet wie die man achter zich heeft staan plus wat ie over dat corrupte zooitje weet en wat ze voor jullie achterhouden.Ik zou me me niet zo goed voelen bij deze aanhouding,arrestatie.De bal gaat nou langzaam rollen en ik denk dat ie heel wat doelpunten voor Huig Plug gaat scoren.Huig houd je rug recht man,in gedachten ben ik bij je.

 2. Zelfs als waar Plug de bel voor luidt, weet dat de persoon om wie of het gaat zijn straf NIET zal ontlopen, eender voor die agenten en de lui die de agenten hebben aangestuurd om Huig te arresteren, NIEMAND ontspringt de dans!!!!!

 3. Stelletje schijnheiligen met hun mondmaskers. Wie heeft hier wat te verbergen?

 4. Waarom aangehouden zijn ze bang dat de waarheid boven water komt.Nou hoop dat huig alles en dan ook alles open gooid die schurken verdienen het.Sterkte en hopen dat je snel weer op vrije voeten loopt.

 5. Die beerput MOET open en Zal open…..en hem arresteren maakt de vechtlust voor de kinderen alleen maar sterker

 6. Huig plug mag niet vrij rondlopen weet te véél en maakt mensen wakker hij is een bedreiging voor een heleboel hooggeplaatste heren en dames laat hem niet verdwijnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Dit blijkt een eerder opgenomen filmpje te zijn. Met dank aan een alerte kijker. De vraag blijft of Huig nu wel of niet gearresteerd is. Hebben jullie andere bronnen?

 8. als hij het overleeft want er zijn wel meer mensen op een “vreemde” manier gestorven…

 9. Als dit niet klopt met deze aanhouding,arrestatie en waarom geven jullie van het andere nieuws dan geen volledige info waar het mis is gegaan.Klopte het van die rechtszaak gisteren waarna Huig Plug opriep om dit te delen en dat ie boos wegliep ,tijdens die rechtszaak , hoe zit dat.Kloppen de datums wel.Beetje warrig allemaal of ik zie ze inmiddels vliegen.

 10. Ik neem aan dat ze Huig Plug er niet zomaar onder krijgen.Er staan zeer rijke en ik denk belangrijke mensen achter hem plus wat Huig achterovergedrukt heeft aan bewijzen.Zeker weten doe ik het niet maar als ik 1 van die pedo’s was in den haag of waar ze ook vandaan mogen komen zou ik het er niet op wagen om Huig Plug uit de tent lokken.Je merkt aan die viezerikken dat ze het moeilijk beginnen te krijgen.Huig moet nou doorzetten en het liefst zo snel mogelijk.

 11. De overheid zit hier in een Catch-22-situatie. Als ze hem arresteren dan doet hij voor de rechter een boekje open. Laten ze hem vrij, dan kan hij vrijelijk zijn bevindingen wereldkundig maken. Tegenstanders omleggen kun je niet al te vaak doen; dat gaat opvallen bij de bevolking.

 12. Wat leven wij hier momenteel een vieze smerige wereld met vieze smerige mensen waaronder onze eigen politie en Boa macht. We zijn terug in de 2e wereldoorlog mensen. Let vooral op die K politieagent de aantastelijk werd terwijl Huig zich vrijwillig mee liet nemen. Ik houdt mijn hart vast hoe dit afloopt. Vanaf hier wens ik je veel sterke Huig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *