Blue Tiger

Huig Plug LIVE # 84: Robert van de Luitgaarden versus de Staat der Nederlanden

Woensdag 25 augustus. Huig was vanochtend om 11.30 uur aanwezig bij een rechtszaak die was opgestart door Robert van de Luitgaarden. Robert werd als kind misbruikt door de directeur van de Haagse kinderbescherming. De aangiftes liepen in de jaren 80 op niets uit, wat bleek nu? Beemster was bevriend met De pedoseksuele kinderrechter Theo Rueb, de vrind van toenmalig hoofd directie NL Politie Joris Demmink…

(Visited 224 times, 1 visits today)
One thought on “Huig Plug LIVE # 84: Robert van de Luitgaarden versus de Staat der Nederlanden
 1. Beste Huig
  Ik kijk je video’s getrouw en weet dat je van kindermisbruik kotsmisselijk wordt.
  Ik wordt ook behoorlijk onpasselijk van de mannen in de blauwe pakken die van macht en kindermisbruik een hobby maken.
  Maar er is nog een vorm van kindermisbruik en vraag me af waarom mensen zich zo druk maken over lichamelijke integriteit m.b.t. de spuit.
  Natuurlijk heb ik ook geen spuit laten zetten. Ik ga liever gewoon dood, maar ik moet toch steeds weer denken aan de schending van de lichamelijke integriteit met voorbedachten rade van al die kinderen uit de kinderfabriek ten behoeve van de kinderconsument. Roy en Corné zijn als eerste homostel in Nederland Vader, sorry Ouder zijn geworden via draagmoeder en eiceldonor.

  Volgens mij is lichamelijke integriteit al lang een waanidee.
  Van ‘zelfbeschikking’ naar schending van de lichamelijke integriteit. Met de corona vaccinatie is de vraag naar de onschendbaarheid van het lichaam weer actueel. Echter de integriteit of onschendbaarheid van het eigen lichaam is een waanidee. Macht en gezag over geslachtscellen zijn overgedragen aan wetenschappen en machthebbers. Daarmee is het gebied van het ongeboren leven tot vrijplaats geworden voor alle denkbare vormen van schending van de lichamelijke integriteit. Gevolg is, dat er heden naast een natuurlijk verwekte generatie, een groeiende generatie kunstmatig verwekte mensen leeft van wie de lichamelijke integriteit door overheden en wetenschappers MET VOORBEDACHTEN RADE en instemming van de kinderconsument diepgaand werd en wordt geschonden.
  EEN GENERATIE DIE ZIJN RECHT KAN EN MOET HALEN. Wat is bekend over de risico’s voor IVF-kinderen?
  Bij kinderen die ontstaan zijn na een IVF-behandeling is er een verhoogde kans op vroeggeboorte, laag geboortegewicht, en een kleinere lengte bij de geboorte. De kans op een opname op de neonatale intensive care is daardoor ook groter. De kans dat een IVF-kindje sterft in de tweede helft van de zwangerschap, rondom de geboorte of kort na de geboorte is verhoogd. Eenlingen die via IVF verwekt zijn hebben een grotere kans op deze risico’s, in vergelijking met spontaan verwekte eenlingen. Sommige studies rapporteren dat IVF-kinderen meer (chronische) ziekten hebben. Ook wordt een verhoogde kans op aangeboren afwijkingen genoemd. Er zijn meerdere studies die beschrijven dat IVF-kinderen een hoger risico hebben op cerebrale (grote hersenen) verlamming. Dit hangt samen met het vaker optreden van een vroeggeboorte. Er zijn verschillende onderzoeken geweest naar het voorkomen van kanker bij kinderen die via IVF of ICSI verwekt zijn. In een paar studies werden een verhoogde kans op neuroblastoma (tumor in het zenuwstelsel) en retinoblastoma (oogtumor) gevonden. Een andere studie heeft een verhoogd risico op epilepsie aangetoond bij kinderen die via IVF of ICSI zijn verwekt. Er is een aantal studies gedaan bij 8- tot 18-jarige jongeren die verwekt zijn via IVF. Hieruit kwam naar voren dat deze jongeren gemiddeld een andere vetverdeling, een licht verhoogde bloeddruk en hogere glucoseconcentraties na vasten hebben dan op natuurlijke wijze verwekte jongeren. Bij vruchtbaarheidsbehandelingen worden hormonen gebruikt, de bevruchting vindt buiten het lichaam plaats en de eerste celdelingen gebeuren in het laboratorium. Daarnaast is het mogelijk om embryo’s in te vriezen. Bij al deze technieken is het denkbaar dat er risico’s bestaan voor de gezondheid van het kind.
  PSYCHISCHE CONSEQUENTIES
  En dan zijn de psychologische gevolgen nog niet ter sprake geweest. Hier is er slechts één van. 30 jun. 2014 Na drie mislukte IVF-pogingen waren Nita en Dominic dolgelukkig dat ze via een donor embryo toch een kindje op de wereld konden zetten. Nu zestien jaar later is hun dochter een stuk minder gelukkig met deze beslissing: “Ik zou willen dat ik nooit geboren was…” Al jaren worstelt Gracie met zichzelf. Door haar totaal andere uiterlijk heeft ze niet het gevoel dat ze bij een familie hoort. “Ik zie er zo anders uit. Het is zo moeilijk om niet te weten wie ik écht ben en waar ik vandaan kom. Hoeveel ik ook van mijn ouders hou, er zijn tijden dat ik echt zou willen dat ik nooit geboren was.”
  Anatole Sala

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *