Overige

IC verpleegkundige Maarten: Geprikte hebben spijt als haar op hun hoofd

12 thoughts on “IC verpleegkundige Maarten: Geprikte hebben spijt als haar op hun hoofd
 1. Verplegend personeel wordt niet serieus genomen door slechtgeïnformeerde staatsmedialakei.

 2. Het is duidelijk. Bij NPO1 werkt een debiel die niet bereid is een andere ervaring en visie aan te horen. Misschien zijn zijn hersenen aangetast door die GenTherapie die ze vaccins noemen omdat dat beter verkoopt.

 3. Andere media laten ook een UMC video zien van een Maarten die verpleegkundige is en beweren dan dat de beller die Maarten is. Alleen is de beller iemand die waarschijnlijk niet een echte verpleegkundige is en liegt (hij heeft het ook over ‘auto-immuunsysteem’…). Het UMC meldt: “Het radiofragment met de @UMCUtrecht verpleegkundige is niet echt. De stem die is gebruikt is niet die van de verpleegkundige, de uitspraken zijn verzonnen, niet op waarheid gebaseerd en dus misleidend. Het UMC Utrecht betreurt dit.” https://twitter.com/UMCUtrecht/status/1448579158183976962?s=20

 4. Hij is niet bereid ? Of zijn er zelfs richtlijnen hoe om te gaan met andere geluiden dan het bij de NPO toegestane geluid ten aanzien van vaccins ?

 5. Dit zou ik ook zeggen als een ziekenhuis. Maar niemand durft de waarheid te vertellen. 1 ding staat vast hoe is het mogelijk dat er al zo veel zieken zijn onder de gevacineerden?
  Je hoort het heel vaak? En waarom moet er steeds een nieuwe prikkels komen. We spreken hier al op 1e 2e mogelijke 3e en ga zo maar door.
  Velen mensen dachten ik neem een prik zodat ik beschermd ben maar dat is helaas niet zo. En dit is nooit de bedoeling geweest. Hoe kan men een prik nemen terwijl het gezond is?
  Maakt niet uit hoe men er over denkt, maar een beetje wel verstande mens kan inzien dat dit gewoon niet deugt.
  Gr.

 6. Waarom vertellen ze niet over de uitspraak van de Rechter in Spanje van 2 weken in terug?Het oordeel van de Rechter was,dat er GEEN CORONAVIRUS is bewezen,dus alle maatregelen kunnen in de prullenmand.Ook in Amerika en Engeland konden zij geen Coronavirus isoleren.Het is allemaal gelogen.De uitspraak in Spanje teld voor heel Europa.

 7. Waarom vertellen ze niet over de uitspraak van de Rechter in Spanje van 2 weken in terug?Het oordeel van de Rechter was,dat er GEEN CORONAVIRUS is bewezen,dus alle maatregelen kunnen in de prullenmand.Ook in Amerika en Engeland konden zij geen Coronavirus isoleren.Het is allemaal gelogen.De uitspraak in Spanje teld voor heel Europa.De cijfers zijn omhoog ge bv dacht door testen,het is een gewone Influenza A en B.

 8. De stem van de beller en van de man in het UMC filmpje zijn identiek. Tenzij het hier om een één-eiige tweeling gaat met dezelfde stem én dezelfde voornaam lijkt de situatie niet zo moeilijk te duiden.

 9. Er zijn ook beelden van deze IC arts Maarten precies dezelfde stem en ik heb dit ook van een familielid gehoord die werkt in ziekenhuis Rijnstate Arnhem

 10. Deze persoon heeft mogelijk namens een ander gebeld. Aan de boodschap twijfel ik niet. Mijn vrouw werkt op de hartbewaking en komt met exact hetzelfde verhaal over patiënten met spijt en verhoogde D-dimeer bij gevaccineerde mensen.

 11. Als als nu eens de verschillende covidvirussen zoals Delta, , Omega, Gamma, Ypsilon, Omega enz. in de toekomst worden verspreid door bange en gevaccineerde snulletjes ????

 12. Het is duidelijk dat dat hele clubje NOPers omgepraat is – had ook moeten vragen of die slijmjurk ook zo’n injectie had want een vaccin kun je het niet noemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *