Overige

Hoe duidelijk wil je het hebben? – Interview Christine Massey, deel 1 & 2 – Nederlands ondertiteld

 

Voor wie het zien kan blijft het een prachtig fenomeen, hoe zaken bij elkaar komen.

Dit kanaal begon in juni 2020 met een video waarin naturopaat, onderzoekster en activiste Kate Sugak bericht over experimenten van de Duitse bioloog Stefan Lanka. Deze loofde eerder een beloning uit van 100.000 euro aan degene die hem een studie kon laten zien die het bestaan van het mazelenvirus bewees. Hoe dat allemaal ging kun je zelf opzoeken. Spoiler alert: die ton zit nog steeds in zijn zak …

Het was de meest wonderbaarlijke ontdekking die ik deed toen ik me ging verdiepen in wat er begin 2020 ogenschijnlijk gaande was. Dat nieuwe virus, weet je nog?

Ook ik verkeerde in de veronderstelling dat zoiets als een virus bestond. Ik had me nooit verdiept in microbiologie of virologie. Tot ik die video zag van Kate Sugak over Stefan Lanka’s werk. Je kunt de video nog eens terugkijken, maar de strekking ervan is dat wat in virologie wordt betiteld als “een virus,” een deeltje dat van buiten ons lichaam binnenkomt en ons ziek maakt, feitelijk het resultaat is van de gebruikte methode.

Met andere woorden, dit hele “wetenschappelijke vakgebied” is gebaseerd op een misvatting. Het bestaan van welk virus dan ook is nooit aangetoond. Ook niet het “nieuwe coronavirus” dat de naam SARS-CoV-2 kreeg. En, van iets dat niet bestaat kunnen ook geen varianten voortkomen. Het is een beetje een missie geworden om die boodschap uit te dragen. Want bewijzen zijn er genoeg.

Niet dat dit de uiteindelijke bedoeling van dit kanaal is. Het doel is om, door middel van video’s die ik plaats, te laten zien hoe we er collectief voorstaan, en dat dit geen fraai beeld is, wat uiteindelijk dient te leiden tot de vraag of, en hoe, het anders zou kunnen. Maar omdat “corona” vers in ieders geheugen ligt, zij het momenteel onder het oppervlak, was het de grootste en meest omvangrijke psychologische operatie ooit, iets waar nagenoeg elke wereldburger, meestal op een negatieve manier, werd geraakt. Daarom is het belangrijk om te blijven komen met verslagen van wat er, buiten het zicht van de massa, allemaal is gebeurd.

Ik kan het niet vaak genoeg herhalen, begrip staat of valt met de beschikbaarheid van degelijke informatie. Dat was ook de gedachte van de Canadese biostatistica Christine Massey. Net als ik kwam zij al vroeg terecht bij het werk van de eerder genoemde Stefan Lanka, Andrew Kaufman en Tom Cowan. Zij zochten allen naar wetenschappelijk bewijs voor het bestaan van virussen. Allen zonder resultaat.

Christine richtte honderden WOO-verzoeken (Wet Open Overheid) aan allerlei Canadese en internationale instellingen voor gezondheid met de vraag of zij beschikten over informatie die het bestaan van virussen bewees. Een vruchteloze exercitie, zo blijkt. Het is er niet. “Het virus,” of welk virus ook, werd nooit aangetoond te bestaan volgen de Postulaten van Koch.

Schokkend om te zien dat de instellingen die ons voorhouden op te komen voor onze gezondheid dit bewijs niet hebben

Bron en vertaling: Erick van Dijk

Je kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

FB: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 541 times, 1 visits today)