Alternatief tv

Ik heb Omikron ! /Column Ab Gietelink

Ik heb Omikron. Op de keukentafel ligt een plastic staafje met 2 parallelle rode streepjes in de controlegleuf. Geen twijfel. Ik heb Omikron.
Omikron is een zegen. Milde verschijnselen nemen de plaats in van het venijniger Delta en natuurlijke immuniteit bied de beste bescherming. Droge keel, neusverkoudheid en een licht kuchje. Iedere winter heb ik dat en meestal met duidelijke keelpijn bij het slikken. Alleen vorige Coronawinter 20-21 niet. Hoe paniekeriger de samenleving werd over Corona hoe fysiek gezonder ik me voelde. Van Corona nooit last gehad, van de maatregelen des te meer. Hoewel nooit ziek geweest kreeg ik ook nog een herstelbewijs op basis van antistoffen aangetoond via een serologische test.

Bron: https://www.alternatief.tv/

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.285 times, 1 visits today)
10 thoughts on “Ik heb Omikron ! /Column Ab Gietelink
 1. Beste Ab Gietelink,

  Je doet me lachen met de manier waarop je het brengt en tegelijk het biezare van wat er gebeurd onder de aandacht brengt. Wakker geworden iedereen? Ik wens het iedereen. Steek een kaarsje aan zodat hezt licht de duisternis mag overwinnen.

 2. Weer over de officiële onzin! Dat is toch geen nieuws? Wil men wel uit de shit geraken? Wij weten al twee jaar wat het probleem is toch?

 3. Met dat herstelbewijs krijg je toegang tot alle activiteiten, waarvoor QR code noodzakelijk is.
  Hiermee, ongewild of niet, doe je mee aan een maatschappij die aan segregatie, polarisatie doet?

 4. Echte virussen schiet je gewoon allemaal dood. Dat was de oplossing vanuit de overheid en dat onderschrijf ik ten volle.
  Met het nazi-virus hebben we ernstige fouten gemaakt en dat moeten we NOOIT meer doen.
  Wilt u de totale oorlog? Ja, maar wel tegen ALLE weffers.

  Door uw loodinjectie krijgen we de nazi’s onder de aarde, meer dan een halve eeuw te laat!
  RIP Klaus Martin Schwab en zijn Rutlers en Sinaasappelen!

 5. Dit is inderdaad geen nieuws. En dat van jou is de zoveelste totaal nutteloze opmerking.

 6. Wiens opmerking was de totaal nutteloze opmerking? Omgekeerde XB daar? Waar kom jij zo plots vandaan, de eerste keer hier? Wat is daar de zin van?

 7. Wat een kansloze actie….je laat je testen….waarom? Om het theater weer in te kunnen? Om weer naar musea te gaan? Ik dacht dat we samen zouden proberen om het systeem te lijf te gaan. Op deze manier wordt dat niets. Het valt me op dat de zgn tegenstanders en strijders beetje bij beetje toch mee gaan in het systeem. Jij ook. Valt me enorm tegen, al moet ik toegeven dat ik niet verbaasd ben.

 8. Ik ben niet roomser dan de paus, heb ik gemerkt….Na een hele winter binnen zitten, terwijl ik mijzelf best leuk gezelschap vind…denk ik nu: F..ck it. Ik heb vandaag ook een test gedaan en ja, ik heb vermoedelijk ook omikron. De test bij de GGD morgen zal het uitwijzen. Met het risico dat veel mensen mij een slapjanus gaan vinden: Ik ben het spuug en spuug zat om buitengesloten te worden. Als ik een gezin zou hebben is dat misschien een ander verhaal, maar dat heb ik niet. Ik woon alleen en een hond nemen om dat alleen zijn te verdrijven zie ik ook niet zitten. Dus ja, ik ben overstag gegaan. Ik wil ook een QR.Dus, Ab, sorry voor mijn eerdere kritiek, ik trek mijn woorden terug. Ik kan ze niet verwijderen, dus dan maar zo.

 9. Ik zou dr. Stefan Lanka, commentaar vragen op het zogenaamde gain of function onderzoek, virussen als biowapens en biolabs. De virustheorie berust niet op wetenschappelijk bewijs. Er is nul bewijs dat virussen overspringen van mens op mens en symptomen veroorzaken. Ze vormen wel verdienmodellen. Bijgaand enige informatie.

  https://wissenschafftplus.de/uploads/article/wissenschafftplus-fehldeutung-virus-teil-2.pdf

  https://odysee.com/@DrAndrewKaufman:f/The-Rooster-in-the-River-of-Rats-EDIT:4?r=3LriQokeDCFJJ1cR2iiNoGkY5xgdV3gv

  https://www.alibris.com/Virus-Mania-Corona-COVID-19-Measles-Swine-Flu-Cervical-Cancer-Avian-Flu-SARS-BSE-Hepatitis-C-AIDS-Polio-How-the-Medical-Industry-Continually-Invents-Epidemics-Making-Billion-Dollar-Profits-At-Our-Expense-Torsten-Engelbrecht/book/48023710

  Mvrgr Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *