Overige

Lange Frans de podcast # 34 Mike Cavanaugh – Globe scepticus

3 thoughts on “Lange Frans de podcast # 34 Mike Cavanaugh – Globe scepticus
 1. Beste Mike,

  Wat goed dat je tot geloof bent gekomen! Ben zo blij voor je.
  Heb zelf 35 jaar geleden me verzoend met God en heb de Here Jezus aangenomen als mijn Verlosser en Heer.
  Ben 10 jaar geleden in aanraking gekomen met de theorie van de platte aarde en ben er lang mee bezig geweest en veel gebeden om wijsheid. Kwam er niet uit want ook de experimenten en theorieën van de flatearthers moet je geloven en sommige theorieën kloppen ook niet. Heb me toen bedacht dat de ark van Noach op de de berg Ararat is gestrand.Die berg is 5137meter hoog. Als de Zuidpool de rand van de aarde is dan zou dat toch hoger moeten zijn dan die berg want de hele aarde was ondergelopen. Ik geloof de bijbel dus had ik opgezocht hoe hoog de bergen van de Zuidpool zijn en de hoogste berg is Vinson Massif (4897). Het water van de zondvloed zou er dan overheen lopen als de hele aarde onder water zou staan en zou de aarde nooit helemaal onder water kunnen staan.
  Hoe zie jij de verzen in de bijbel over de vorm van de aarde ? Hoor van verschillende christelijke wetenschappers dat het niet letterlijk bedoeld wordt omdat het in poëzie boeken staat geschreven.
  Ben er wel uit dat de informatie van de NASA en de verhalen en filmpjes van de maanlanding etc. echt leugens zijn.
  Hoorde trouwens laatst dat de reden waarom de vliegtuigen via Dubai vliegen is omdat als ze de andere route zouden vliegen ze teveel gewicht zou hebben wat betreft water voedsel,bagage etc.
  Zie uit naar je antwoorden!

  Hartelijke groeten,Corry Sijm

 2. Heeft Mike zijn bevindingen wel eens met zijn vader besproken?

 3. Mijn vraag van mijn jeugd is altijd al geweest: Zoals we nu meekrijgen is dan waarom het later donker wordt en eerder licht. Versnelt de aarde dan ineens om vroeg licht te worden en vertraagt het dan om later donker te worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *