21 thoughts on “In 19 minuten immuun voor alle virussen
 1. Hoi
  Alleen wat is echt heel jammer vindt is dat je degene die dit filmpje in mekaar heeft gezet waar voor heel veel dank vanuit mijn kant niet ook even vermeld en dat weet jullie ook wel waar je het filmpje vandaan hebt gehaald. het zo wel zo netjes zijn als jullie als nog de naam van de maker van dit filmpje erbij gaan zetten.
  “Eric Zegt Het” is de maker van dit filmpje

  Met Vriendelijke Groeten,

  Jan Mosselman(De Bataafse Mossel

 2. Even voor de duidelijkheid: ik heb nog nooit in mijn leven zoiets onzinnigs gehoord. EEN VIRUS IS GEEN DODE CEL. Een virus is een micro-organisme die levende cellen van je lichaam binnendringt en die cel als gastheer gebruikt om zichzelf te vermenigvuldigen. Wat voor effect dat heeft op je lichaam is voor ieder virus anders. Probeer na te denken van wie je informatie krijgt. Als je dit laat zien aan een leerling van de middelbare school die biologie heeft gehad, lacht diegene je uit. Geloof AUB niet in deze onzin.

 3. Wij hebben daar geen filmpjes over nodig, wij zijn niet ziek, ons immuunsysteem is okay, de 99,95%! Alles nog eens op een rijtje, ons mogen ze niet testen, niemand moeten ze testen, griepje zoals gewoonlijk uitzieken! De vanaf 2020 Corona fixatie politiek is ziek, niet wij! De prik pushers zijn ziek, niet wij, de fascisten moeten gejaagd worden, niet wij, de fascisten moeten vastgezet worden, niet wij! Luister niet meer naar hun leugens, de testen zijn fake, hun cijfers zijn fake, hun maatregelen zijn fake! Ons lichaam is onze zorg, wie ziek is blijft thuis, wie gezond is mag niet gegijzeld worden voor politieke leugenaars & hun officiële massahypnose propaganda apparaten! Laat de zieken uitzieken & de gezonden met rust, rot op & kom nooit meer aan de macht zitten! Wordt fascisten jagers. Inplaats van weeklagers, aap hun media streken niet na! Breng geen copycat geluiden, doe echte acties!

 4. Ja, Jan Pieter, wat jij beschrijft, is de uitgebouwde virologische fantasie op de microbentheorie van Louis Pasteur.
  Louis Pasteur was een plagiarist (ven de echte wetenschap van Pierre Antoine Béchamp), hij was een wetenschapsfraudeur en een Vrijmetselaar met banden met Rockefeller. (Rockefeller stroomlijnde met het Flexner Report in 1910 de Westerse patentgeneeskunde tot een farmaceutisch bolwerk dat helemaal nooit iets geneest, nooit zoekt naar de oorzaak en alleen symptomen aanpakt en via gesynthetiseerde substanties — door het lichaam gezien als vergif — de problemen vooral verschuift… Daarom heet de allopathische benadering ook wel Rockefeller geneeskunde!).
  In 1995 verscheen het boek van Gerald Geison “The Private science of Louis Pasteur”.
  Geison heeft alle laboratorium aantekenboeken van Pasteur kunnen inzien.
  En daaruit blijkt dat Pasteur van A tot Z heeft gelogen over ‘zijn’ microbentheorie en over zijn experimenten met zijn antrax- en rabiesvaccins.
  Met die laatste heeft Pasteur een menigte levens verwoest…
  Pasteur had zijn familie expliciet verboden om zijn laboratoriumboeken ooit publiekelijk beschikbaar te maken.
  We weten nu waarom!

 5. U bewijst hier mooi wat er met “ontwaken” bedoeld wordt. En de onmogelijkheid voor sommigen om ook maar in overweging te kunnen nemen dat wat ons van kindsbeen af is ingestampt als “waarheid” misschien ook wel eens niét waar zou kunnen zijn.

  Welke ervaring hebt u persoonlijk die aantoont dat “een virus een micro-organisme is die [sic] levende cellen van je lichaam binnendringt en die cel als gastheer gebruikt om zichzelf te vermenigvuldigen”?
  Hebt u dat ooit eens zien gebeuren? Het zou geweldig zijn als u daarvan bewijs kunt leveren. Want zonder bewijs is iets wat iemand zegt eigenlijk ook niet meer dan dat: gewoon iets wat iemand zegt.

  Ik weet niet of u al een keer met het fenomeen “liegen” in aanraking bent gekomen, uit uw reactie lijkt van niet.
  Jammer genoeg is onze geschiedenis bijna alleen maar een eindeloze stroom van personen die machtsposities en rijkdom hebben vergaard met dit pijnlijke fenomeen “liegen”. Het is dus een beetje kinderlijk om te beweren dat iets onzinnig is alleen maar omdat de consequentie dan is dat we daarover tot dusver zijn voorgelogen.

  Als u beweert dat er niks gelogen is, dan zult u dat toch moeten aantonen, en niet alleen maar zeggen dat het zo is omdat “ze het zelf zeggen”.

  Tenzij het hier natuurlijk om een religie gaat. Dan moet er niks bewezen worden en is iets “waar” omdat dat nu eenmaal het credo van de religie is.

 6. Zojuist heb ik mij aangemeld.
  Maar ik vind jullie berichten op deze wijze verkeerd met foute stellingen en conclusies. Ook te negatief.
  De medaille heeft twee kanten. De ene kant wordt ons opgedrongen doir de regering de andere door allerlei pressiegroepen.
  Kom met constructieve kritiek, opbouwend ipv zo afbrekend.

 7. Een Nieuw Paradigma

  – Virussen vs Exosomen

  Virussen zijn overwegend niets anders dan af/uitscheidingen van zieke cellen. Met andere woorden, het is niet het virus – wat dus geen virus is, niet in de traditionele betekenis van de term – dat ons ziek maakt. De aanwezigheid van wat wij ‘virus’ noemen geeft aan dat er iets (anders) aan de hand is en dat bepaalde cellen ‘ziek’ zijn en dus een ‘virus’ uitscheiden. Het lichaam gaat in de verdediging om zichzelf te genezen van hetgeen dat het ‘ziek’ maakt.

  Wat er dus gebeurt is een volkomen normale en noodzakelijke reactie van het immuunsysteem, het uitscheiden van zogenoemde exosomen, wat (nu) wordt weergegeven als een, al dan niet (levens)gevaarlijk, virus.(1)

  ‘Immuunsysteem’: het zelf-helend vermogen van het lichaam

  Wanneer een cel wordt ‘vergiftigd’ door het één of ander, scheidt het iets uit dat (reeds) exosomen wordt genoemd (Béchamp). Exosomen zijn een soort van blaasjes die worden uitgescheiden door de aangetaste cellen. Ze ontstaan in de cellen zelf, middels het afweermechanisme, waarbij de ‘beschadigde’ cel-inhoud door de blaasjes wordt ingekapseld en uitgestoten om de cel en het lichaam via de natuurlijke ‘afvoersystemen’ te verlaten.

  Een ‘virus’ is dus intern van oorsprong, niet extern, d.w.z., dat wat we virus noemen is een interne (afweer)reactie op een, over het algemeen externe, (aanvals)actie, c.q., een gevolg van een oorzaak – dus niet andersom, wat blijkbaar wordt gedacht dan wel wordt verteld.

  Uit: “Covid-1984 : De Corona Wereldorde”

 8. Eindelijk een echt wetenschappelijk duidelijk filmpje, waar ik het jaren geleden ook al over heb gehad. Alle allopathische artsenij is kwakzalverij die door de Rhotschilds is omgekocht.

 9. Een boek wat erg duidelijk beschrijft waardoor de mensen ziek worden:
  b.v het ontstaan van de griep en de oorzaak daarvan.
  Arthur Firstenberg – The Invisible Rainbow.pdf te downloaden via archief.org
  Een ander boek van Robert Becker – The Body Electric laat je zien met experimenten uitgevoerd in de periode 1960 – ? wat elektromagnetische golven
  met je lichaam doen. Gunstige en gevaarlijke effecten.
  voor de liefhebber dus.

 10. wat hier op inhaakt is dr Hamer met zijn germaanse geneeskunde. was voor mij de grootste eyeopener ooit en ik gebruik het nu als ik kwaaltjes heb om de oorzaak te vinden.

 11. kan iemand uitleggen waarom nu zoveel mensen dan wel zwaar ziek worden ????

 12. Een virus is niet dood , om het dood noemen zou het eerst geleefd moeten hebben. Voor de virus gelovigen . Zoek een onderzoek waar een besmetting geslaagd is . Je gaat het niet vinden

 13. Dr. Lanka had al meer dan 15 jaar geleden een cheque van een ton klaar liggen voor degene die kan bewijzen dat virussen bestaan. Deze is geclaimd(wikipedia), echter met vals bewijs en onder een corrupte rechter maar daarna in hoger beroep teruggedraaid(NIET op wikipedia).
  Daarna stierf dit verhaal een 🙂 stille dood(pharmavirus??). Was ook het beste is voor de aandeelhouders van de Pharma.
  Nu ligt er al bijna 2 jaar een cheque klaar van meer dan een miljoen voor degene die met virusbewijs komt.
  Ik zou zeggen, ga die cheque ophalen, met de feiten die je aandraagt is het een makkie!

 14. Dirk,

  dat kan! Mensen sterven nu massaal aan het gif van de COV-ID-19 spuiten. COV staat voor ‘Certification Of/On Vaccins’, ofwel een certificaat dat jij ondertekend door akkoord te gaan met de injectie. ID staat voor ‘Identiteit’ en de cijfers 19 staan voor het jaar 2019, waarin ‘Corona’ werd gelanceerd en ook voor de letters A en I. A en I staan voor ‘Artificial Intelligence’… ofwel de COV-ID-19 is een spuit met grafeenoxide en nano-technologie die je immuunsysteem aantast en uitschakelt en je klaar maakt voor ‘aansluiting’ op de QuantumBigBrotherComputer waarvoor Bill Gates de patenten en octrooien al getekend en wel in handen heeft! De genen die prik2 en prik3 (boostershot) hebben gehad zijn geen zuivere bezielde mensen meer, maar gaan richting zombie en robot! Zij dragen het ‘Teken van het Beest’!

  Groet Evert Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *