Overige

Docu: Water, The Big Mistery (deel 1) – Nederlands ondertiteld

 

‘Water’ is een documentaire televisiefilm uit 2006 geregisseerd door Anastaysia Popova. ‘Water’ gaat over het geheugen van water. De film maakte deel uit van het project ‘Het Grote Mysterie van Water’ van televisiezender Rossija 1.

In de film presenteren wetenschappers en pseudowetenschappers uit verschillende landen (waaronder Kurt Wüthrich, Masaru Emoto, Rustum Roy en Konstantin Korotkov) hun werk over het thema water. Daarnaast bespreken geestelijken van grote religies (waaronder de metropoliet van Smolensk Kirill, Shamil Alyautdinov en Pinchas Polonsky) het belang van water in hun geloof. De film laat ook ervaringen met water zien, inclusief de emoties van mensen in interactie met het water (met behulp van kirlian fotografie).

In november 2006 won de film drie televisieprijzen bij TEFI, waaronder voor de beste documentairefilm.

De documentaire film komt uit 2006 en is niet van de allerbeste kwaliteit, maar voorzien van professionele Nederlandse ondertiteling. We zenden deze anderhalf uur durende documentairefilm uit in drie delen. Geniet en leer van deze boeiende en prachtige documentaire!

Team HaN

Vrijheid, doe mee!

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 789 times, 1 visits today)