Ledennieuws VVJ

Interessante Tijden: Het ‘Woke-spook’ (SDG 5) geheel door Rijksoverheid gefinancierd

Het Andere Nieuws is lid van de Vereniging voor Vrije Journalisten. Binnen de VVJ hebben we afgesproken dat ieder op zijn eigen website aandacht schenkt aan de andere leden binnen de vereniging. Zo krijgt ieder de beschikking over een breder, en wellicht ander, publiek en krijg jij blogs, artikelen en video’s te zien die je anders wellicht niet tegen was gekomen. Zo helpen we elkaar.

In deze categorie vind je dus artikelen en video’s van andere Vrije Journalisten. Soms zullen we een introductie van een artikel plaatsen en kun je verder lezen op de site van de betreffende collega. Onderaan de post wordt altijd de link naar het originele artikel geplaatst.

We wensen je veel plezier bij onze collega’s!

Menstruerende mannen, LHBIGTIDJHOW+-gendergekkies die extra door klimaatverandering getroffen worden, het idee dat mannen en vrouwen niet bestaan en er ‘meer genders’ zijn.

Al die marxistische aanvallen op ‘de familie’ als kern van de maatschappij- in plaats van De Staat- ze worden allemaal door de Nederlandse Rijksoverheid in de markt gezet, via stichtingen als het Dutch Gender Platform, Atria en Women Inc. die door de ambtenarij met belastingmiljoenen worden volgepompt.

Hier in Engeland is het overigens het zelfde gesteld, overal wordt je de regenboog-cultus opgedrongen via bedrijven en (semi-)overheids-instituties die zich ‘solidair’ verklaren. Dat is SDG Doel 5 uit de 2030 Agenda van de Verenigde Naties, waarin Nederlandse ambtenarij voorop wil lopen.

‘Gendersensitiviteit’ en ‘genderrechtvaardigheid’
Gender-agitprop in Nederland wordt bijna volledig betaald door de Ministeries van OCW (Directie Emancipatie) en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat doen ze om SDG5 van de 2030 Agenda van de Verenigde Naties te implementeren: Gendergelijkheid. Dat is het idee dat je een ‘sociaal geslacht’ hebt dat door scheve machtsverhoudingen je is opgedrongen.

Om menselijke verhoudingen louter in termen van ‘machtsongelijkheid’ te formuleren ( = marxisme), werden allerlei agitatie-stichtingen opgericht en volgepompt met belastinggeld.

Zoals Atria, Wo=Men (Dutch Gender Platform aan Korte Poten in Den Haag), Women Inc die zonder subsidie zouden ophouden te bestaan.Zie wat het door het Ministerie van Buitenlandse Zaken in de lucht gehouden ‘Dutch Gender Platform’ zelf schrijft op de eigen met belastinggeld in de lucht gehouden webzijde:

Who are part of the SDG 5 Alliance?
WO=MEN Dutch Gender Platform is a member’s platform comprising 50 organisations and 120 professionals. They include Action Aid, Both ENDS, CARE Nederland, Choice for Youth and Sexuality, Cordaid, Defence for Children, Free Press Unlimited, Hivos, ICCO, IUCN, Light for the World, KIT, Mama Cash, Oxfam Novib, PAX, Rainforest Alliance, Rutgers and WECF.

We collectively strive for equal power relations between women and men regardless of sexual orientation and gender identity.

The SDG 5 Alliance also includes organisations with which we collaborate to achieve gender equality. These include WOMEN Inc., Atria, Movisie, Nederlandse Vrouwen Raad, Bureau Clara Wichmann and Emancipator.

Where do we want to go?
Our ambition for 2030: The Netherlands is in the top 10 of the Global Gender Gap Report for the region of Western Europe and North America.

Het ‘probleem’ waartegen ze strijden: geestelijke onvolwassenheid
Wat is hun probleem, waarvoor de Roverheid met wapengekletter bij de productieve klasse (mkb, zelfstandigen) in de maatschappij belastingmiljoenen mag winkelen?

Zelfkennis (het klassieke motto ‘ken uzelf’) vervangen de woke-marxisten bij opvoeding en het onderwijs (zie Curriculum.nu)  door zelfaanbidding, het dogma ‘wees jezelf’, dat ook in excessen van de popcultuur zit. Je bent nooit meer dader als ‘van nature goed-mens’ (‘De meeste mensen deugen’) maar altijd slachtoffer van ‘de wereld’ waartegen je eeuwig rebelleren moet.

In de wereld zou een patriarchaal complot je ontwikkeling hinderen en allerlei ‘crises’ hebben veroorzaakt die om een radicale verbouwing van de maatschappij schreeuwen (‘de Transitie’, als linksmensen zeggen ‘klimaatverandering’ bedoelen ze ‘systeemverandering’). En daarbij moet Vadertje Staat met allerlei netwerk-machten de leiding nemen.

Als ik zo de marxistische paranoia mag formuleren waarop dit genderprogramma is gefundeerd. Vanuit een klassieke kijk op de wereld zou je zeggen: SDG5 promoot geestelijke onvolwassenheid, een psychische kwaal die ook wel ‘aangeleerde hulpeloosheid’ wordt genoemd.

Lees dit hele artikel geschreven door auteur Rypke Zeilmaker op de website van Interessante Tijden:

Het ‘Woke-spook’ (SDG 5) geheel door Rijksoverheid gefinancierd

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

 

(Visited 1.031 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Interessante Tijden: Het ‘Woke-spook’ (SDG 5) geheel door Rijksoverheid gefinancierd
 1. De zieke idioten gewoon negeren, gaat het van zelf weer over.
  Ik ken letterlijk niemand die zich hier mee bezig houd.

 2. Niets gaat vanzelf over
  Alles verandert wel voortdurend maar verbeterd niet

  Mijn buurkind van 16 is genderspecialist op school.
  Daar leeft die onzin echt, ik weet niet in welke mate maar er wordt ruimte voor geboden/gemaakt…

 3. Ik bedoel, dit gebeurd niet organisch dit wordt de mensen opgedrongen.
  Uit diverse polls en via internationale sites (Bijv. Salty Cracker) zie je dat niemand
  er iets van wil weten. Dat clubje volgers van de “woke” (onderdeel van) cultuur is relatief klein.

 4. Oké, als we straks nog een maatschappij met redelijk “normale”, natuurlijke mensen hebben dan zou zoiets vanzelf wel uitdoven.

  Maar het lijkt erop dat er hard aan gewerkt wordt/is om dat “een “normaal” en natuurlijk mens” te kunnen zijn geheel te laten verdwijnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *