Overige

Japan: ‘Miljarden gevaccineerden zullen sterven – de verantwoordelijken moeten betalen’. – Engels gesproken

Japan heeft een formele verontschuldiging aangeboden aan de niet-gevaccineerden en toegegeven dat de regering is gezwicht voor de druk van de internationale elite om “totalitaire” psychologische oorlogvoeringstactieken toe te passen op het publiek om de burgers te hersenspoelen tijdens de pandemie.

Volgens Japanse functionarissen is het tijd om afscheid te nemen van gevaccineerde dierbaren, omdat miljarden mensen binnenkort dood zullen zijn als gevolg van een misdaad die erger is dan de Holocaust en de wereld nooit meer hetzelfde zal zijn.

Terwijl de tsunami van sterfgevallen onder de gevaccineerden blijft versnellen en het Japanse volk in opstand blijft komen tegen de elite, begint de waarheid aan het licht te komen en kunnen de schurken achter de pandemie zich nergens meer verstoppen.

Bron: The People’s Voice

Vrijheid, doe mee!

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 861 times, 1 visits today)