Overige

Vrijheid, doe mee!

Wij van Het Andere Nieuws willen, wellicht overbodig, benadrukken dat de door ons geplaatste video’s en/of documentaires niet per se onze persoonlijke mening of overtuiging weergeven. Wij zijn wel van mening dat, als het om grote maatschappelijke problematiek gaat, u zich volledig moet kunnen informeren. Zeker in tijden waarin mogelijk de collectieve gezondheid kan worden bedreigd. U heeft dan niet alleen het recht dit te mogen doen, maar ook de morele plicht jegens uw, en onze, gezondheid. U kunt het altijd met een arts oneens zijn en gebruik maken van het recht een second opinion te vragen. In de huidige crisis is dat niet meer mogelijk. De ‘second opinion’, de andere kijk op zaken, wordt de mond gesnoerd en her en der van de verschillende media geweerd en/of verwijderd. Iets wat in een vrije open democratie niet zou mogen. En toch gebeurt dit dagelijks. Wij van Het Andere Nieuws maken slechts gebruik van het recht om een samensmeltende factor te zijn, en u de mogelijkheid te geven zich maximaal te informeren. Dit is de vrijheid die zo hard nodig is, juist in tijden van crisis.

Wij voelen ons genoodzaakt om deze vrijheid te nemen, immers zijn wij overtuigd dat deze zo kostbare vrijheid op zijn minst stevig onder druk staat, zo niet, al verloren is.

Want, vrijheid is geen keuze, ook geen reactie ergens op, al verbeelden we ons dat we vrij zijn omdat we kunnen kiezen. Echte vrijheid is louter waarnemen, zonder bedoelingen, zonder angst voor straf en zonder een beloning te verwachten. Deze diepe ware vrijheid bestaat niet meer.

Wij van Het Andere Nieuws zijn altijd op zoek naar goede video’s/artikelen en documentaires. Nederlandstalig of Nederlands ondertiteld. Heb jij zelf een goede video gemaakt of weet je een video waarvan jij denkt dat ie geplaatst moet worden op onze beveiligde servers? Tip of contact ons dan! Vanzelfsprekend is anonimiteit gegarandeerd!

Het Andere Nieuws is volledig onafhankelijk, we doen niet aan advertenties, abonnementsvormen of donatiemogelijkheden, alleen zo is onafhankelijkheid en daarmee de vrijheid gegarandeerd! Wil je als club/organisatie/journalist meedoen? Neem contact op! We bieden gratis jouw kanaal aan! Mail naar: hetanderenieuws@vriendenplek.email

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

Vriendenplek

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

Spreken in vrijheid met gelijkgestemden? Sluit je aan op vriendenplek.nl

 

(Visited 548 times, 1 visits today)