Robert Jensen

Jensen – De aanval op de echte mens

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 672 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Jensen – De aanval op de echte mens
 1. Net gezien op niburu.co: dr Peter Glidden, video, Engelstalig: ‘iedere maand sterven in de VS 15.000 mensen door een medische behandeling en niemand gaat er de gevangenis voor in’.

 2. In aanvulling: al jaren geleden, na de onnatuurlijke dood van een tante in een verpleeghuis, waarover het tehuis loog,
  kwamen we tot de conclusie dat verpleeghuizen niet gezond zijn voor wie er wordt opgenomen.
  Het risico van een onnatuurlijke dood is levensgroot.

 3. Waar het dus om ging wereldwijd. Welke leiders in onze wereld zijn sterk of zwak en zwichten voor een clubje in Davos of zeiden keihard “NEE” of lieten zij zich ompraten door een enkeling wat net zoals in WI en WII gebeurde en wie was sterk genoeg om zich hiervan afzijdig te houden en eigen entiteit en soevereiniteit te bewerkstelligen voor eigen volk en had geleerd van de geschiedenis van 83 jaar geleden. Zo wat we zien is dus dat wederom we opgezadeld zitten met zwakke leiders die hier gewoon aan meewerken en weer hun volk laten onderwerpen om voor een anders zogenaamde doel te laten strijden en op te offeren. Die hebben dus wederom niet geleerd en de boodschap niet begrepen en filters gehad om het goede van het kwade te onderscheiden en andere wegen te bewandelen voor hun mensen die hier niet om gevraagd hebben is intuïtie en gevoel raadplegen wat nu anders mag en alsnog gehoor aan geven. Het was dus een grote test voor de hele wereld…..Doelstelling is voor de komende 2000 jaar: Authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde, naastenliefde nastreven, zelfrespect en eigenliefde met vrije wil ervaren is de opdracht…. https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=657

 4. Octrooinummer WO2020060606
  Het patent, waarin de nummers 2020 en 666 voorkomen, beschrijft een systeem dat informatie van het lichaam van een gebruiker uitleest, die terugstuurt naar een server en die gegevens koppelt aan een cryptocurrency systeem.
  In de context van het coronavirus zou deze uiterst invasieve technologie gebruikt kunnen worden om het lichaam van mensen uit te lezen om aan te geven of men besmet is of niet.
  De aanvrager van het octrooi is Microsoft LLC. De man achter Microsoft, Bill Gates, heeft grof geld geïnvesteerd in vaccinatiebedrijven en ID2020 (koppelt vaccinatiebewijzen aan een digitale identiteit). Hij zal flink cashen als de hele wereld zijn (terugkerende) vaccins en traceertechnologie krijgt.
  Steeds dichter bij een situatie waarin men niet meer kan kopen of verkopen zonder vaccin en deze technologie, is hij een uitstekende kandidaat voor het merkteken van het beest.

  Ja. Ik ben er weer. Laat wel duidelijk zien hoe gecensureerd het allemaal is. Dat staat los van alle sterfte. Ik kijk naar Israël. Dat wordt in de politiek zo vaak als ons voorbeeld aangemerkt. En daar ligt ook het sterftecijfer het hoogste.

  https://www.frontnieuws.com/overmatige-sterfgevallen-wijzen-op-ontvolkingsagenda/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *