4 thoughts on “Jensen – De muur
  1. Hij geeft toe dat het oorlog is, dus we zijn al twee bezet, tegen bezetters moet je niet zitten lullen, die moet je pakken, opruimen afzetten! Tijdens de tweede wereldoorlog werd er niet tegen Hitler betoogd, daar werd met echte wapens tegen gevochten! Tegen deze bezetters moet dat ook!

  2. Twee jaar bezet bedoelde ik natuurlijk, die flauwe cul over energie is subjectieve onzin, autoritairians & totalitairians kan je daar niet mee opruimen met die energie fantasie van hem, zo is hij ook al twee jaar bezig! Kogelgaten, dat is energie! In die autoritairians horen alléén maar kogelgaatjes in, zo opgeruimd!

  3. Even advocaat van de duivel spelen (pun intended…): hoe zie je dat voor je dan, praktisch? Heb jij een schuur met kalasjnikovs? Nee? Is het dan niet zo simpel als de energie van de mensen, dus het collectief, die dicteert welke collectieve ervaring er beleefd wordt? En dat dat betekent dat de maat dus nog niet vol is, omdat dit cojona-the-great-reset-iedereen-slaaf-spelletje gewoon door blijft gaan naar ons collectieve goedkeuren?

    Waar ben JIJ bang voor dat je moord en brand blijft roepen, hmm? Ben je niet veel beter af door je zoveel mogelijk te onttrekken aan de waanzin en ineenstorting van onze maatschappij? En om je te richten tot wat je in positieve zin WÉL wilt ervaren? Voor jezelf. Voor jouw leven.

    Begrijp me niet verkeerd: in middeleeuwse tijden (als er zoiets al heeft bestaan) had ik dat uitschot allang aan de hoogste boom gebonden. Maar dit is nooit een oplossing. Violence begets violence. De enige manier om af te rekenen met kwaadaardigheid is om het de voedingsbron te ontnemen. Het heeft dus totaaaaaal geen zin om meer kolen op het vuur te strooien. Wat je aandacht geeft, dat groeit. Negatieve energie geven aan negatieve energie creëert meer negatieve energie. Het is heel simpel.

  4. Maar zie je dan zelf niet dat het niet werkt al twee jaar, ik zit niet zomaar wat uit mijn duim te zuigen, ik heb zelf nix, 1 man kan nix, daar gaat het niet over, het moet anders samen georganiseerd worden, ik kan natuurlijk een wapen gaan kopen & in mijn eentje bijvoorbeeld Mark Van Ranst opsporen enzoverders, maar er zijn er veel meer die opgeruimd moeten worden, dat kan ik niet in mijn eentje! Dat moet goed georganiseerd worden natuurlijk, echt verzet is niet simpel! Als ze voelen dat ze zelf een schietschijf gaan worden, zullen ze wel snel een Toontje lager gaan zingen dat politiek crapuul!

    Maar nu was er al twee jaar nix nada echt verzet, daarom zitten wij nog steeds gegijzeld, er is geen andere reden, de lafheid van de massa! Denk je echt dat ze Hitler klein hadden gekregen zonder echt verzet & wapens, deze autoritairians & totalitairians krijg je ook nooit weg zonder ze echt met wapens georganiseerd te bestrijden! Malatesta heeft nooit gezegd dat je ze zonder wapens kan bestrijd! Je moet als een dokter de kankers verwijderen! Dat moet heel goed georganiseerd worden, dat had men moeten doen, inplaats van twee jaar tijd verliezen met op straat lopen te roepen & betogen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *