Robert Jensen

Jensen – De mysterieuze Musk

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 631 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Jensen – De mysterieuze Musk
 1. Ik zit al een tijdje bij Deezer Hifi, zover ik het zie en hoor is er geen censuur, werkt net zo goed en is goedkoper dan Spotify.

 2. Die video draait nu niet goed voor mij, maar voor mij is er nix mysterieus aan Elon Musk. Als ik de video wel kan kijken zal ik mijn reactie op zijn video wel schrijven. Elon Musk is een business kereltje dat door de superrijken hun aganda’s gesteund wordt! Die opgedrongen Tesla’s zijn veel te duur & ook zeker niet echt groen, pure blauwe business, alléén interessant voor de superrijken! Die sigaar mongool is niet mysterieus, hij wil gewoon superrijk blijven! Zijn ruimteprogramma is fictie & onmogelijk! Oplichters business daar is die mee bezig, zichzelf ook overal opdringen! Batterijen hebben geen capaciteit voor auto’s, overal exploderende Tesla’s door de batterijen die geladen zijn als bommen, te veel energie op een klein plaatsje! De echte Tesla was een tegenstander van de Edison batterijen! De batterijen zever wereld zijn die mee bezig van de in de fik vliegende batterijen & exploderende oplaad rommel batterijen!

 3. Jensen zijn .NL draait niet, deze .NL draait niet normaal, die video’s! Ik ben niet verder geraakt dan zijn rustige kledingzaak of zoiets? Hij blijft ook maar in dat staatisme geloven van zijn heilige dombo Trump! Jensen gelooft nog steeds dat de overgrote meerderheid niet door hen gemanipuleerd altijd zal blijven worden, tegen de bewijzen in al meer dan twee jaar! Hij blijft maar zelf narratief volgen & er zijn onzin over herhalen, weer heilig Trump in zijn ogen, zijn super-Trump blijft bij hem een totaal onschuldig manneke! Zo onschuldig is Trump niet! Wat voor zever dat hij volgt over een zwangere man, wat heeft dat met de bezetters te maken die maar blijven zitten, waarom volgt hij al die onzin?

  Gaat hij zo de bezetters opgeruimd krijgen, door over kaarsen te lullen ofzo, nu gaan de bezetters opstappen, als hij over nonnen & kaarsen heeft zitten lullen? ”De heer is werkelijk opgestaan”, zongen de nonnen met dildo’s in de handen? Hij weet niet eens dat ze nooit de Neurenberg-codes hadden gerespecteerd dat politiek tuig van deze planeet! Nazi’s hadden ze gered met inbegrip van Hitler & Stalin zelf ook! Dat hij nooit gaat vergeven, daar liggen de bezetters nooit van wakker! Alles opnoemen wat die allemaal gedaan hebben, daar gaat hij de bezetters nooit mee weg krijgen!

  Ha ha ha, zo goed dat de Neurenberg-codes waren afgesproken, zijn wij vet mee al meer dan twee jaar! Zot begint ook nog eens over de mrna gentherapie Nazi’s te noemen, zijn we ook vet mee! Wat is de zin van al dat narratief volg gelul erover? Nu zijn de bezetters weg of wat, als je dat allemaal hebt zitten lullen? Ha ha ha, die liggen daar geen seconde van wakker liggen dat hij ze niet vergeeft!

  Ja, daar hadden we Jensen voor nodig, om te weten hoe Elon Musk in elkaar steekt? Ik kan alles zelf wel natrekken & niet zo oppervlakkig als Jensen alles brengt! De Jensen hutsepot krijg je ook al meer dan twee jaar opgeschept zonder succes! Wat hebben we aan al die bla bla bla erover? Als ons kat een koe was, dan konden we ze melken hee! De overgrote massa gaat zich blijven laten bang maken door de fake Corona golf voorspellingen, & dat is wat altijd perfect voor ze werkt, ongeacht wat Jensen blijft lullen in zijn video’s. Dat is waar Jensen een totaal blinde vlek heeft op zijn netvlies!

  Wat hebben we aan mooie uitspraken in een totaal dystopie planeet! Zo kan Jensen natuurlijk oneindig video’s blijven maken! Trump stump weer, man man man, snapt hij het zelf niet of wat, moet zijn, anders zou hij zo zinloos niet blijven doorlullen? PS, op Robert Jensen zijn YT account staan nog steeds 400 niet gewiste video’s op van hem, die daar vlot zonder problemen draaien, maar bij .NL stopt alles gedurig & draait nix vlot! Hoeveel mensen hebben daar dan last van, dat hij technisch niet weet!

 4. Robert, ik heb weer hoop!
  Van mijn lijf blijven ze af godverdomme!!!@

 5. Ja, dat zal hij horen, dat je hoop hebt, zolang men bezetters daar laat zitten, zal er voor gewone mensen geen hoop meer zijn op deze planeet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *