Robert Jensen

Jensen – De propaganda bom

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.002 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Jensen – De propaganda bom
 1. Alsof rustig gekocht of verkocht kan worden? Als er rustig op een shirt staat, is het bij hem opgelost? Rustig je laten kapot pesten door de bezetters? Ja, dat weten we toch al meer dan twee jaar? Zelfmoord? Dat denk jij, ze zullen U breken! Zij hebben de macht al lang overgenomen, je bent tegen hun muren bezig! Tegen hun valse facades ben je bezig, ze blijven de wapens & geweld monopolie houden, dat is voor het staatisme voldoende! Maar YT heeft heel veel video’s van je laten staan ook. Je doet of ze al je video’s hebben gewist. Dat is niet zo.

  Ja, dat klopt wel, nul besmettingen kan niet, dik bewezen onzin natuurlijk! Wilders? Die is verdacht van aanwezigheid bij pedo moorden? Annemarie van Blijenburgh? Wat jij vergeet is dat ze op deze planeet altijd al de overgrote massa hebben kunnen manipuleren, waarom denk je dat ze het plots niet meer zullen kunnen binnen dat staatisme, ze hebben het altijd al gedaan!

  Nu begint hij weer over zijn dombo Trump! Die is nix beter dan al dat andere politieke tuig! Ik ben nooit in spanning van dat staatisme, volg nix! Waarom ben je over peilingen bezig? Je weet daar toch nix mee? Met cijfertjes spelen ze al veel langer vals! Wat dat politiek tuig creëert interesseert mij geen barst, dat is allemaal altijd al zo geweest, er is nix plots uit de hemel komen vallen! Onderzoek Trump ook beter? Uw onderzoek van Trump is veel te oppervlakkig! Poetin is ook tuig!

  Hier is hij weer met zijn geslachtsdelen hoor, he he he? Het is narratief dat je zit te volgen ook. Mij interesseert dat narratief niet. Dat allemaal zitten volgen & op reageren is niet de oplossing! De bezetters krijg je daar ook niet mee weg! Er sterven er 16 keer meer door sigaretten dan door Corona! Ja, de golven waar ze de overgrote massa mee kunnen doen volgen hee! Het blijft lukken hee!

  Dat is zoals het weer blijven voorspellen, dat geloven ze ook altijd weer! Die Musk is een smeerlap als die Edison, man man man! De Tesla’s al in de fik zien vliegen door de Edison batterijen, waar de echte Tesla tegen was! Musk is de baby van de elite! Musk is een sigaar mongool! Bill Gates is een Epstein pedo & Trump ook! De vrije reactie laat zich ook niet censureren! Staatisme blijft nog steeds het gevaarlijkste geloof!

 2. Hier in Frankrijk idem dito. De zogenaamde vluchtelingen uit Ukraine willen niet in een armelijk dorpje wonen met hun BMW 7.
  Te nauwe straatjes! Het is vaak totale fake!

 3. Het is allemaal al lang te laat, men had alles al veel langer moeten door hebben, al die vele jaren politiek bedrog tegenover gewone mensen! Alles was tot in de kleinste details, voorbedachte moord op de gewone mensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *