5 thoughts on “Jensen – Het gevecht om jouw hersenen
  1. Wij moeten niet gaan uitleggen aan die fascisten waar ze mis zijn, dat weten ze zelf best, ze hebben zelf achter onze rug al jaren zitten voorbereiden, ook die partijpolitieke bureaucraten, bla bla bla, kan me me niet schelen wat ze willen! Ze moeten gepakt worden, de echte anarchistiche visie wordt door iedereen genegeerd, zoek maar eens op bij YT, Errico Malatesta, ”what do anarchists think about violence?”’ Absolute geweldloosheid is BS, dat is wat Jensen zit te prediken! De vijand wil dat natuurlijk ook, want dan kunnen ze gewoon doordrammen met hun geweld tegen weerloze burgers! Bla bla bla van ons luisteren ze niet naar, ze zitten letterlijk ons uit te lachen omdat niemand hen durft pakken!

  2. Die zogenaamde Mahatma Gandhi was ook een pedo die uit de hogere kaste kwam, hij offerde mensen op voor zijn zogenaamde geweldloze verzet! Al die mensen werden gewoon afgeslacht voor meneer, door zijn schuld is de extremistische staat Pakistan kunnen ontstaan, trek maar na!

  3. Die Jezus mensen ook, hun zijn ook een blokkade voor onze vrijheid, ik zal je zeggen waarom, hun hebben het Joodse messianisme vervalst, een messias is niet een stuk van een drie1heid die mens geworden was om voor de zonden te sterven van die later komen! Een messias was iemand met een leger die de Joden moest bevrijden van de Romeinse bezetters! Vraag maar eens aan een Joodse Rabbi, bijvoorbeeld op YT Rabbi Michael Skobac – Jews for Judaism?

  4. ga toch weg joh je draait helemaal door en intussen snap je er nog steeds niks van

  5. Helena, uw geloof heeft er niets mee te maken, bestuur & geloof aub niet mixen, niet alle mensen zijn Jezus redt freaks! Uw denkbeeldige Jezus gaat niet komen, het is geen monotheïsten eindtijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *