Blckbx

The Great Reset, we zitten er midden in” laat deze korte docu feilloos zien… – Nederlands ondertiteld

The Great Reset…je hoort er nog maar weinig over maar we zitten er middenin en ze hebben haast. Iets teveel haast valt programmamaker Flavio Pasquino op. Ze maken fouten en de data haalt de leugens inmiddels zelfs in en dat is een goed teken want “the narrow window of opportunity” zal snel sluiten, zoals Klaus Schwab, de voorman van het WEF zelf zei. Schwab is de geestelijk vader van het zogenaamde ‘stakeholder capitalism’, een hybride vorm van een soort sociaal kapitalisme waarbij wij allemaal invloed uitoefenen op de manier hoe bedrijven hun geld mogen verdienen, voor een betere, eerlijkere en duurzamere wereld en dat op zich klinkt ongelofelijk sympathiek maar het is niets minder dan verkapt communisme in een nieuw jasje. Denk je dat we overdrijven? Kijk dan naar de video die we je vandaag serveren waarin dit perfect wordt uitgelegd in slechts 13 minuten met uiteraard Nederlandse ondertitels.

Milton Friedman

In de video zitten unieke beelden van de in 2006 overleden Amerikaanse econoom Milton Friedman die waarschuwde voor de ondermijnende aard van het ‘stakeholder capitalism’, in zijn essay uit 1970 dat hij publiceerde in New York Times Magazine met als titel “The Social Responsibility of Business Is to Increase Its Profits.”

“De sociale verantwoordelijkheid van bedrijven ligt in winstmaximalisatie”. Dat klinkt egocentrisch en meedogenloos maar niets is minder waar volgens Friedman.

Bespaar ons de weldoeners

Zo zei hij ” De enige manier hoe boeren, bakkers en winkeliers ons goed gevoed houden is niet omdat ze een ideologie nastreven, maar omdat ze geld willen verdienen. Juist de mensen die zeggen te handelen in het algemeen belang, wantrouw ik. Anders gezegd, bespaar ons de weldoeners” aldus Friedman.

Maar voorstanders van “The Great Reset” beweren dat de pandemie bewijst dat onze voormalige samenleving, het oude normaal “niet meer werkt” en dus we hebben een technocratische geleide “duurzame” toekomst nodig om de CO2 uitstoot te verminderen en daarmee “de planeet te redden”. The Great Reset is feitelijk een omgedoopte, aangescherpte versie van de decennia-oude “Sustainable Development” Agenda van de VN (“Agenda 21”). Hetzelfde beleid en dezelfde ideeën zijn doorgevoerd in “The Green New Deal”, die in 2019 in het Amerikaanse Congres werd verworpen maar door Joe Biden weer is opgepakt.

Pasquino; “Als je het mij vraagt is de huidige “pandemie” niet meer dan een breekijzer om deze agenda in alle facetten van ons leven naar binnen te krijgen en heeft het niets te maken met volksgezondheid, nog met het redden van de planeet”.

“Meer en meer mensen beginnen het te zien maar mocht je nog twijfelen of mensen kennen die een zetje nodig hebben om het te zien, dan is deze video een geschenk”, sluit Pasquino af.

(Visited 2.840 times, 1 visits today)
3 thoughts on “The Great Reset, we zitten er midden in” laat deze korte docu feilloos zien… – Nederlands ondertiteld
 1. WEF WAF WOEF, pakken die fascisten, verlies geen tijd meer met bla bla bla, ”Errico Malatesta”, zoek op bij YT, ”what anarchists think about violence?” Geen tijd meer te verliezen! BLCKBX zeuren te veel.

 2. The great reset is als het masker. Volgens de Rechtstaat mogen we er niet mee rondlopen. Vandaag wel, het beschermd ons tegen de ongeoorloofde gezichtsherkenning, opgezet door onze knotsgekke overheden. Bovendien tegen snotneuzen want we bewijzen hoe de bewoners van de toekomst het moeten aanpakken. Onze luchtwegen tegen de kou beschermen met gratis energie.

 3. Onder Vera Bergkamp haalt de dictatuur met rasse schreden het gebrek aan historisch besef in!

  Het historisch besef heeft echter zelden ontbroken bij de WaffenSSers die tientallen jaren een uitkering kregen uit Duisland voor hun vreemde krijgsdienst. Enige jaren geleden nog zo’n 2000 man, waaronder ook nederlanders. Schoen damals, schoen unter
  Mutti Merkel!

  Verhaaltje voor het slapen gaan bij het tellen van de, vermoorde, schaapjes.
  Begrijp je nu dat het nazisme nooit is verdwenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *