Robert Jensen

Jensen – Klaar voor de pokkezooi?

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.116 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Jensen – Klaar voor de pokkezooi?
 1. Die Amerikanen zijn zo ontzettend dom….met hun, “Yeah we take the boosters and we trust the gouverment”….maar vlak ook de Nederlanders niet uit. Ik voorspel jullie, Corona 1 was 80% sheeping, Ukraine 1 was/is 80% sheeping, MonkeyPokken zal OOK 80% sheeping zijn. Nederlanders leren niets en zijn veelal net zo dom en achterlijk dan die Amerikanen, etc.

 2. Maar/En Jensen is ook een PROFESSIONELE BEDELAAR
  Moet ie niet ook naar Op Hodenpijl?

  DONEER of koop z’n lelijke klerenshit en loop voor lul, hij is er trots op

 3. Dat stijl en expressie van Jensen niet iedereen zal aanspreken, kan ik mij goed voorstellen. Daar zie ik geen reden in om zijn werk van nare of neerbuigende commentaren te voorzien. Daar heeft niemand iets aan, en Jensen heeft zijn richting in orde en is niet voor niets op deze site toch?

  Wellicht valt dit fenomeen van ongelukkige opmerkingen in de categorie van Frits Bom…, weet iemand nog wie hij was?
  Frits Bom, die eens op tv de wijze woorden sprak: “Het ziet er niet naar uit, dat uw Problemen zo ernstig lijken als ze zijn.”
  In m’n eigen uitrusting zijn die Bomwoorden ‘gevleugeld’ geraakt. En, really funny, naar mijn idee geven ze precies doel en taakomschrijving van een ‘ombudsman’ weer!
  Een soort freudiaanse verrassing in hollandse melk koetjes verpakking.

  Het verkoopt, waar of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *