One thought on “Jensen – We willen dit niet
  1. Robert blijft het narratief volgen, vierde prik fantastisch nieuws? Die hun zever is toch niet interessant? Ja, dat weten we toch al twee jaar dat we dit niet willen? Die mogen niets pushen, wij moeten hen er gewoon afgooien, niet het narratief blijven volgen, dat is allemaal NWO propaganda! Mensen zijn nooit gevraagd of we de EU willen! Ze hebben het zich door het staatisme door de strot laten duwen!

    Ze hebben zoveel niet gewild, maar hebben het zich toch allemaal al lang door de strot laten duwen, de grote massa zijn afgerichte hondjes van het politiek tuig! Pas maar van ze op, ze lopen veel gemakkelijker in de pas, dan dat ze zullen logisch gaan nadenken over iets! Ze hebben niet eens door dat ze niet vrij zijn. Ik had altijd blanco gaan stemmen, maar nu loop ik er niet eens meer achter!

    Kijk maar die onnozele Dikkeboom die zich met Willem Engel zijn acties was gaan bemoeien door die maanden geleden aangifte tegen hem te gaan organiseren bij de politieke krombanken! Onzin, je moet de bezetters het leven zuur maken, niet de juridische wegen man, dat is allemaal kostbare tijd verliezen, we zijn hier maar maximum 85 jaar of uitzonderlijk! Maar dat verzet moet slim georganiseerd worden!

    Zie Malatesta ofzo, alhoewel de anarchisten van vandaag, zijn zo blind voor alles wat spirit mensen direct zien, voelen, het zijn allemaal maar intellectualisten geworden, geen wakkere spirit mensen! Helaas, ze zullen hun Malatesta eens zelf moet gaan bestuderen! Zeg Robert stop toch eens om er van alles bij te sleuren wat niets met het probleem te maken heeft! Laat toch dat man vrouw gedoe verwateren! Geen probleem toch? Als spirit heb je al zoveel soorten lichamen gehad, onbelangrijk!

    Ervan verlost geraken, moet je voor gaan, je echte spirit ik terugvinden, je machtige spirit ik! ”Vele goden zijn mens geworden, maar weinig mensen zijn weer goden geworden”! De geschiedenis van deze planeet is een oceaan van leugens & misleiding! De zon moet je ook niet gaan idealiseren, dat is ook maar een illusie, zichzelf maar wat wijsmaken, wij horen niet thuis op deze planeet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *