Viruswaarheid

Juridisch Weekjournaal: Eindelijk rechtspraak

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols (of mr. Hanno Wisse) en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door. Ditmaal met Hanno Wisse als vervanger van Jeroen Pols.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 910 times, 1 visits today)
6 thoughts on “Juridisch Weekjournaal: Eindelijk rechtspraak
 1. Dank Hanno en Maria Louise !!

  Een zielig figuur(en) probeert(en) deze video te demoniseren door telkens een pauze “rondje”in te voeren….hoe angstig moet je wel niet zijn als je dat invoert……..

  Wordt toch eens wakker figuur en bedenk toch eens waar je nou zo bang voor bent….en wil jij mee in dit narratief???? wil je dat op je geweten hebben ????

 2. Mooie positieve ontwikkelingen in de rechtspraak. En ook in t buitenland !Ga zo door rechters, daar zijn jullie aanvankelijk voor opgeleid !!

 3. Het is onmogelijk om te beluisteren!!!!! Al de zo veelste keer weer en weer!!!!! Onvoorstelbaar!!!! Jammer jammer……..

 4. Waarom nodigt het CDA Mustafa Bal niet uit om in de kamer zijn zegje te doen

  over de arrestatie van Jan Bonte. Dit zou de-escalerend kunnen werken!

 5. Deze mensen geven de beste colleges van heel Nederland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *