Overige

Keuringsdienst van Waarheid – De curieuze herkomst van Schwab en het WEF – Engels gesproken

Wie gelooft dat het World Economic Forum (WEF) een bedenksel is van Klaus Schwab, is op het verkeerde been gezet. Wie meent dat Schwab toevallig op zijn positie is gekomen, zit ernaast. Onderzoeksjournalist Johnny Vedmore dook in de materie en ontdekte de ware, curieuze achtergrond van Klaus Schwab en de herkomst van het WEF.

In gesprek met Erik van der Horst vertelt Johnny, vanuit Cardiff (Wales), over de mensen en instanties die betrokken waren bij de zorgvuldig geplande carrière van Schwab en de oprichting van het WEF.

Johnny schreef er een artikel over voor Unlimited Hangout met de titel “Dr. Klaus Schwab or: How the CFR Taught Me to Stop Worrying and Love the Bomb“. In dat artikel zijn tevens de links naar video’s en documenten te vinden die tijdens het interview ter sprake komen.

Bron: https://kanaal13.tv/programma-s/keuringsdienst-van-waarheid/63-keuringsdienst-van-waarheid-3-03-de-curieuze-herkomst-van-schwab-en-het-wef

 

(Visited 1.118 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Keuringsdienst van Waarheid – De curieuze herkomst van Schwab en het WEF – Engels gesproken
 1. Wanneer er echt iets bijzonders ontdekt wordt over Schwab/WEF zou het wel op 2 A4′ tjes passen, in plaats van anderhalf uur gepraat.

 2. Het enige dat we moeten weten eigenlijk, is dat we ze niet nodig hebben, dat ze ons willen uitroeien, we moeten weten dat ze onze ergste vijanden zijn! Meer hoef ik niet te weten.

  Maar de overgrote massa zal altijd in de pas van het systeem blijven lopen! Zie nieuwe YT video van, David Icke – ”I tried to wake you up” …….

 3. Het anti-apartheid praatje van Johnny Vedmore, in de 18de minuut, ging me echt te ver.

  De Apartheid regering van Zuid Afrika, had niets te maken met fascisme of racisme, maar was een systeem dat alle bevolkingsgroepen en hun identiteit beschermde. Hitler Duitsland werd geregeerd door een vorm van socialisme, het Nationaal Socialisme. Niet dat dit veel uitmaakt, want Hitler had die partij geïnfiltreerd en de oorspronkelijke leiding van de NSDAP laten uitmoorden in de nacht van de lange messen (1934).

  Een dergelijke fout van een Brit, na hun boerenoorlogen, gaat me iets te ver, om nog respect te hebben voor zo’n meeloper van propaganda. Klaus Schwab is een acteur die de identiteit van werkelijk spelers achter de schermen moet verbergen, dus ik zit deze sessie niet uit.

  Toch bedankt voor het plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *