Overige

Klaus Schwab en George Soros verklaren dat China nieuwe wereldorde moet leiden – Nederlands ondertiteld

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, heeft tijdens een uitzending op de Chinese televisie China geprezen als model voor de transformatie van de wereld.

Schwab sprak met Tian Wei, de presentator van het programma “World Insight” op het in Beijing gevestigde China Global Television Network, over de recente G20-top in Bali, Indonesië.

Gevraagd naar de resultaten van de top – waaronder overeenstemming over beleidsprioriteiten, zoals de “aanpak van de klimaatverandering” – gaf Schwab de gekozen wereldleiders de opdracht nog verder te gaan.

“We moeten een strategische stemming hebben”, zei hij, “We moeten de wereld van morgen construeren. Het is een systemische transformatie van de wereld.” De leiders, zei hij, moeten “definiëren” hoe de wereld “eruit moet zien” na “deze transformatieperiode”.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.103 times, 1 visits today)