Overige

Kondigt Biden aan dat de aliens er zijn?

Biden

Carol Rosin

Een nieuw angstproject is gereleased. Het gaat om het al twintig jaar geleden voorspelde Project Bluebeam, de invasie van buitenaardse wezens. Er zijn boven Amerika en Canada al enkele ballonnen en andere vliegende objecten neergeschoten, resten ervan zijn niet gevonden. Dat is ook niet zo gek, want ‘beam’ zegt het al, het gaat om projecties.

De bevolking moet in angst gehouden worden, dus na corona en de oorlog in Oekraïne worden we nu afgeleid met de komst van zogenaamde buitenaardse wezens.

Dat er ondertussen de laatste dagen in Amerika op drie plekken treinen met chemische ladingen zijn gebotst, ontspoord en in brand gevlogen, daar wordt in de media dan weer niet over gesproken. Journalisten die erover wilden berichten, zijn zelfs gearresteerd. Mogelijk worden hier gigantische oppervlakten aan landbouwgrond vergiftigd. Coming up: voedselschaarste. En dat terwijl u afgeleid wordt naar andere bedreigingen.
Zie bijgaande video waarin president Biden een eerste aankondiging doet en de video van Carol Rosin waarin spreekt over de dreiging van de ufo’s

Note van de redactie: Vanzelfsprekend zijn wij niet 100 procent zeker over video van Biden en de ufo’s, echter menen wij dit toch te moeten delen.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 721 times, 1 visits today)