De Nieuwe Wereld

Kortzichtige aanpak inflatie leidt tot schrijnende armoede. Een gesprek met Hendrik Noten

Thomas Bollen in gesprek met zelfstandig beleidsadviseur en auteur Hendrik Noten over inflatie en de gevolgen daarvan voor de koopkracht. “We zijn het ontwend te denken en spreken in termen van economische belangen.”

De inflatie raakt ons allemaal, maar niet allemaal even hard. Hoewel er in Den Haag wordt beweerd dat Nederland collectief armer wordt vallen de echte klappen vooral onder de lagere inkomens. Als coauteur van een recent artikel over de inflatie in het ESB schoof Hendrik Noten aan bij De Nieuwe Wereld om zijn perspectief te delen: “Achter het ‘collectief armer worden’ gaat een machtsvraagstuk schuil.” Over macht en koopkracht met Hendrik Noten.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 345 times, 1 visits today)
One thought on “Kortzichtige aanpak inflatie leidt tot schrijnende armoede. Een gesprek met Hendrik Noten
  1. VERY URGENT
    Geen andere optie mogelijk: https://hetanderenieuws.nl/br-bugnolo-arresteer-de-criminelen/

    Uit de Euro willen de WEFfers niet. Dit is letterlijk de uitrol volgens het boekje Rockefeller-Rothschild-Bilderberg-WEF en dat kan je alleen oplossen door het ruimen binnen een drietal familieclans. Dit is geen oproep, maar een historisch analyse en proscopie naar de nabije toekomst, niet gespeend van realisme. Nederland zal wel niet verzet komen vanwege een lange traditie van verraad en collaboratie met nazi’s. Toch is het cruciaal dat juist bottom up in NL drastisch wordt geruimd onder de wefzeloten. het is de beste daad van van verzet naar een vrij Europa! Het kost een paar extra gevangenissen, maar dat zijn peanuts bij de winst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *