Klagemauer

Landbouwhervorming – De kwaadaardige oplichterij van de schijnfilantropen

Zie in deze korte video hoe agressief gestimuleerde landbouwindustrialisatie een gigantische sterfte onder boeren veroorzaakt en slechtere oogsten, een verwoeste natuur en minderwaardig, zelfs giftig voedsel voortbrengt. Net als in het geval van de massale, tragische vaccinatieschade en sterfgevallen in verband met de in scène gezette Covid 19 pandemie, valt ook hier Bill Gates op, die achter het masker van de filantroop gigantische winsten in eigen zak steekt en daarbij uiteindelijk genocide versnelt.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 1.504 times, 1 visits today)
7 thoughts on “Landbouwhervorming – De kwaadaardige oplichterij van de schijnfilantropen
 1. RAZOR staat voor zoveel mogelijk uitschakelen van de topweffers om de genocide in te perken. Doe mee!

 2. Hoeveel heb jij er al “uitgeschakeld” Onno?
  Daar heb je altijd grote woorden over toch?

 3. Deze aflevering wordt steeds onderbroken door een hinderlijke even geduld wieltje

 4. The controversy about the WHO (World Health Organization) in 6 minutes.
Deze korte documentaire verklaart waarom er zoveel weerstand is tegen het WHO en het pandemieverdrag, zonder er een 2 uur durende lezing van te maken waar niemand naar kijkt. Deel hem zoveel je kan, zodat we meer weerstand krijgen onder de bevolking om de ondemocratische invloed van deze organisatie te stoppen! https://youtu.be/NHvxbyuy2Ps

 5. Zon en maan in kreeft is double energy en krijg je dit Record Breaking Schumann Resonance Spike June 28th 2022! https://youtu.be/RVKK0Nq0WH0 Zon is activatie brein en ruggemergel, maan gaat over diepe gevoelens al dan niet verwerkt. Schumann is de hartbeat van onze aarde in het 5e element in ieders die ontkent wordt maar er wel degelijk is. We brengen allemaal frequenties uit als een zender en is wifi van afgeleid en hadden we die anders ook nooit gehad kortom wifi verstoord ons menselijke gezondheid Wat is de Schumann Resonantie en hoe het economisch belang van ‘straling’ boven die van het menselijke wordt gesteld. Ironisch dat veel ziekenhuizen zend(stralings)masten op hun dak hebben staan. Het is een zeer belangrijke natuurlijke elektromagnetische golf, een achtergrond frequentie, die biologische oscillatoren in de hersenen van mensen en zoogdieren beïnvloed. https://youtu.be/nICVTd4peWs

 6. Het nieuwe 5G werd gepresenteerd als een supersnel en ideaal alternatief voor 4G. Sinds corona komt het vooral van pas voor contact tracing en crowd control.

  Door 5G & het Internet of Things (IoT) wordt alles met elkaar verbonden. Je koelkast praat met je energiemaatschappij. AI bestuurt je auto. Mens en machine smelten samen. Het klinkt als een sprookje, maar niet zonder donkere kanten.

  In werkelijkheid resulteert dit 5G-netwerk in meer antennes, dichter bij huis, met hogere frequenties, meer en intensere straling, hoger energieverbruik, meer schade aan mens & mileu en een Big Brother die overal meekijkt en luistert.

  “Het plaatsen van tientallen miljoenen 5G-antennes zonder een enkele biologische veiligheidstest moet wel het domste idee zijn dat iemand ooit in de geschiedenis van de wereld heeft gehad.”
  https://5gisnietoke.nl

  The kundalini of the Earth has connected with the cosmic kundalini. This is a mega shift in energy. As the energy field of the Earth changes, so do we.
  For our energy field is one and connected with that of Mother Earth.

  Het oude energetische systeem is volledig ingestort. Het nieuwe energetische systeem draait al geruime tijd. Het oude wordt energetisch niet meer gevoed.
  Als iets geen voeding krijgt dan zal het sterven. Het nieuwe (bewust leven vanuit het hart) wordt gevoed.
  Iets wat voeding krijgt kan groeien en bloeien.

  https://dewijsheidvanhethart.nl/de-kosmische-eindafrekening-en-het-spirituele-eindexamen/

 7. Conscious Planet, the only way forward.” Sadhguru

  Join Sadhguru on His Journey To Save Soil…

  Find a Free Event In Your City!

  Soil degradation is approaching levels that threaten food production, climate stability and the very life on this planet.

  Join Sadhguru in the Save Soil movement as he makes a 100-day journey, as a lone motorcyclist, through 26 countries to raise awareness about this impending crisis.

  Come, be a part of creating a Conscious Planet and Save Soil.

  Miracles
  https://lnkd.in/euftTN8r

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *