Ledennieuws VVJ

LNN Media: Ivermectine zorgt voor 92 procent daling in COVID-sterfte, aldus grote peer reviewed studie

Het Andere Nieuws is lid van de Vereniging voor Vrije Journalisten. Binnen de VVJ hebben we afgesproken dat ieder op zijn eigen website aandacht schenkt aan de andere leden binnen de vereniging. Zo krijgt ieder de beschikking over een breder, en wellicht ander, publiek en krijg jij blogs, artikelen en video’s te zien die je anders wellicht niet tegen was gekomen. Zo helpen we elkaar.

In deze categorie vind je dus artikelen en video’s van andere Vrije Journalisten. Soms zullen we een introductie van een artikel plaatsen en kun je verder lezen op de site van de betreffende collega. Onderaan de post wordt altijd de link naar het originele artikel geplaatst.

We wensen je veel plezier bij onze collega’s!

Uit een nieuwe grootschalige peer reviewed studie blijkt dat regelmatig gebruik van ivermectine het risico om te sterven aan COVID-19 met 92 procent vermindert. De ziekenhuisopnames daalden zelfs met 100 procent.

De grote studie werd uitgevoerd door Flávio A. Cadegiani, MD, MSc, PhD. Cadegiani is een bestuurscertificeerd endocrinoloog met een masterdiploma en een doctoraat in klinische endocrinologie.

De peer reviewed studie werd woensdag gepubliceerd door het online medisch tijdschrift Cureus. De studie werd uitgevoerd op een strikt gecontroleerde populatie van 88.012 mensen uit de stad Itajaí in Brazilië en is de grootste studie in haar soort, waardoor de bevindingen een hoge mate van zekerheid hebben.

De auteurs gebruikten een techniek die ‘propensity score matching’ wordt genoemd, om te controleren op beïnvloedende factoren die anders de studie in de ene of de andere richting zouden kunnen hebben vertekend. Degenen die ivermectine namen waren bijvoorbeeld ouder dan degenen die het niet namen (gemiddelde leeftijd 47 jaar tegenover 40 jaar), maar door mensen van vergelijkbare leeftijd in elke groep te matchen en de uitkomsten te vergelijken werd deze verstorende factor onder controle gebracht.

Senior auteur Dr. Flavio A. Cadegiani schreef op Twitter: “Een observationele studie met de omvang en het niveau van analyse als de onze is nauwelijks haalbaar en kan niet worden uitgevoerd als een gerandomiseerde klinische studie. Conclusies zijn moeilijk te weerleggen. Gegevens zijn gegevens, ongeacht je overtuigingen.”

Lees dit artikel verder bij LNN Media:

https://www.lnnmedia.nl/nieuws/ivermectine-zorgt-voor-92-procent-daling-in-covid-sterfte-aldus-grote-peer-reviewed-studie/

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 631 times, 1 visits today)
3 thoughts on “LNN Media: Ivermectine zorgt voor 92 procent daling in COVID-sterfte, aldus grote peer reviewed studie
  1. Is het mogelijk met dit bewijs ministerszoals H. de Jonge en E. kuipers of andere charlatans van het OMT strafrechtelijk te vervolgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *