Overige

Luister eens naar deze topper!

7 thoughts on “Luister eens naar deze topper!
 1. Ik ben ontroerd door het filmpje van de onbekende topper. Een traan loopt langs mijn wang. Dank je wel topper. Ik heb je filmpje gestuurd naar mijn dochters, ongeveer even oud als jij. Het geeft vast steun aan de jongeren..

 2. Check Realnotrare.com

  Het is niet wij tegen zij
  Het is niet versus rood
  Het is de mensheid tegen ziekte..!

  Laat niemand achter in deze “oorlog”

 3. Geweldig. Dankjewel voor het delen en hartelijk bedankt dat deze prachtige mens er is. Goddank voor de strijders van het licht! <3

 4. Wauw! Prachtig verwoord! Dit had ik nodig na het lezen van wat het regime nu weer allemaal bedenkt… Dank je wel topper!

 5. Wouw, wat een bijzonder meisje….haar woorden raken mij diep. Ik had gisteren nog een discussie over de coroaprik met mijn dochter van 15. Ze heeft al veel doorstaan. Eerste klas middelbare school. Februari 2020 corona. Daarna thuis blijven en on-line lessen vervolgens tweede jaar in oktober 2020 weer thuis.
  Veel achterstand, geen contacten meer met klasgenoten. Geen buitenlandreis vanwege corona terwijl haar oudere broer dit alles wel heeft kunnen mee maken en haar de verhalen al had verteld hoe leuk het was en dat je daardoor leuk contact opbouwt met klas genoten. Nee helaas niet voor haar. Ze gaat door is sterk. Gaat naar de sportschool sinds kort…..maar ja straks wordt ook dat niet mogelijk zonder coronapas. Ze wordt weggestuurd uit KFC , geen testbewijs.
  Mama zegt ze ,alle klasgenoten en vrienden zijn gevaccineerd waarom ik dan niet, ik mag niets meer en zij wel.
  Nu wordt ik verdrietig. Weet even niet meer wat te zeggen en huil. Ik zeg haar alsjeblieft hou vol ik vertrouw dit niet. Maar hoe lang nog……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *