Overige

Maak kennis met… Max Igan, een oceaan aan informatie – Nederlands ondertiteld

Als je niet zo veel tijd hebt om op de hoogte te blijven over een groot aantal onderwerpen die spelen in de wereld, en hun verbanden, dan is Max Igan je man.

Eén van de belangrijkste dingen waarom ik verwantschap met hem voel is dat hij doet wat hij doet omdat de tijd daarom vraagt, zonder enig eigenbelang. Een plichtsbesef dat ook zo voel.

Voorafgaand aan de hele coronazwendel waren er in een aardig deel van Australië grote en onbedwingbare bosbranden. Dat was het moment dat hij afstapte van een jaren oud en vertrouwd concept, sinds 2008, van kennis delen en begon met de zogenaamde “walk and talk,” een praatje voor de camera terwijl je ergens rondwandelt.

Hij voelde zich geroepen om zijn uitzendingen te wijden aan het uitdragen van informatie die erop zou duiden dat er achter voornoemde bosbranden sprake was van opzet. Meerdere malen toonde hij uitgebreide fragmenten die aantoonden dat weermodificatie al heel wat jaren werd gebruikt, onder meer voor het bestrijden van droogte en… bosbranden. Of bij branden juist regen weghouden? Of heel veel regen brengen om overstromingen te veroorzaken? Zodanig interessant, en met verstrekkende potentiële gevolgen, dat ik aan dit onderwerp binnenkort een video zal wijden.

Als onderzoeker en kennisdeler heeft Max door de jaren heen een enorm netwerk opgebouwd van mensen over de hele wereld die hem voorzien van nieuwsfeiten over een breed scala aan onderwerpen. En de goede man beschikt daarbij over een fenomenaal geheugen en een groot en diep informatiebassin. Hij kan zich in dat opzicht meten met de evenveel geprezen als verguisde David Icke.

Toen diende “corona” zich aan en verlegde Max zijn aandacht naar wat hij en vele anderen al vanaf het begin zagen als het bedrog dat het was en is. En dan komt een wereldwijd informatienetwerk natuurlijk goed van pas.

Max toont fragmenten van nieuws dat we nooit zien in het NOS 8 uur-journaal. Wat een dwaasheid ook. Denken dat, als je die uitzending die moet doorgaan voor journalistiek elke dag bekijkt, je een goed, volledig en evenwichtig beeld hebt van alles dat belangrijk is voor ons om te weten.

Na een fragment geeft Max zijn duiding en passeert een stortvloed aan omringende feiten de revue. “Dot connecting,” zoals David Icke het heeft betiteld. De puntjes met elkaar verbinden zodat het beeld duidelijk wordt.

Voor mij heeft het ook zo gewerkt. Je moet de dingen leren zien voorbij de conditioneringen en de perceptie die vanuit het duister worden opgelegd, aan iedereen. Zoals een mooie meme in deze video zegt: “Een gemiddeld huishouden heeft twee wasmachines; een klerenwasmachine en een hersenwasmachine,” waar bij de laatste de televisie wordt bedoeld. En Max heeft me daar zeker bij geholpen in de afgelopen 15 jaar. Want voor “corona” waren zijn uitzendingen vaak gevuld met spiritueel filosofische overpeinzingen die hart en ziel voedden, vergezeld van prachtige beelden. Hij maakte ook zes films. Alles is gratis te vinden op thecrowhouse.com. Een oceaan aan informatie.

Wederom diepe dank aan Erick van Dijk voor het vertaalwerk!

Je kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.252 times, 1 visits today)