Blckbx

blckbx today: Nieuwe docu over Dr. Bhakdi | (On)democratisch D66? | Financieel weerbaar in deze tijd

Vrijdag 18 november 2022
– In de nieuwe documentaire van Jakobien Huisman ‘The path to living hell’ wordt het verhaal getoond van de zeer gewaardeerde medisch microbioloog dr. Bhakdi. Hij werd gecanceld vanwege zijn uitspraken over- en kritiek op de massavaccinatiecampagnes, waar hij grote zorgen over heeft. Journalist en documentairemaker Jakobien Huisman praat ons bij over de uiteindelijke productie die vanaf zondag te zien is.

– Afgelopen woensdag pleitte D66-leider Paternotte voor het makkelijker maken van een verbod op politieke partijen, een partijverbod. Gistermiddag bleek er in Den Haag geen politieke meerderheid te zijn voor het voorstel. Toch zou er volgens D66 geen ruimte moeten zijn voor partijen die de democratie ondermijnen, maar hoe democratisch is een verbod op een gekozen volksvertegenwoordiging en welk gevaar sluipt er in dit soort voorstellen? Psycholoog Huibrecht Boluit praat ons hierover bij.

– Journalist en schrijver Fiona Zwart praat ons bij over haar interview met fiscaal jurist Elmer Hogervorst, in de nieuwste editie van De Andere Krant. De vraag staat centraal hoe burgers zich concreet kunnen voorbereiden op de huidige economische instabiele tijden. Ook blikte Fiona anderhalf jaar geleden al een keer vooruit met Hogervorst over dezelfde thema’s. Welke zaken zijn veranderd of juist uitgekomen en is er licht aan het eind van de tunnel?

– Uitgelichte artikelen van de Andere Krant

Desk: Journalist en schrijver Fiona Zwart, documentairemaker Jakobien Huisman en gezondheidspsycholoog Huibrecht Boluijt
Presentatie: Anne Willemsen

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu

(Visited 679 times, 1 visits today)