Café Weltschmerz

Mainstreammedia is het nieuwe opium van het volk! – Laura Hos en Nawin Ramcharan

Laura Hos heeft Nawin Ramcharan ontmoet op een studentenprotest tegen de invoering van de QR-code in het onderwijs. Nawin heeft het afgelopen anderhalf jaar de schade, die de coronamaatregelen hebben aangericht bij jongeren, in kaart gebracht. Hij heeft meer dan 150 onderzoeken doorgespit en deelt zijn belangrijkste bevindingen met NEXT. Schokkende constateringen, zoals het feit dat er 54.000 meer studievertragingen zijn dan 2 jaar geleden. Daarnaast voelt 55% van de jongeren zich eenzamer en gebruikt 40% van de jongeren meer verdovende middelen door toedoen van de maatregelen.

Een opvallend feit is dat er 46% minder wordt gesport door de lockdowns. In eerste instantie door de invoering van de QR-code bij sportscholen, maar dit percentage zou nog wel eens flink kunnen oplopen nu de sportscholen wederom gesloten zijn. Nawin kaart aan dat voornamelijk mensen met (zwaar)overgewicht op de IC belanden. Gaat dit werkelijk om een gezondheidscrisis?

(Visited 720 times, 1 visits today)
One thought on “Mainstreammedia is het nieuwe opium van het volk! – Laura Hos en Nawin Ramcharan
  1. Marx was ook een autoritairian! Opium is niet van het volk, we mogen niet eens een cannabis plantje tegen de pijn in een bloempot hebben staan of hun NSB staat weer voor de deur! Big Lambik is watching you! Officiële is eigendom van de superrijke griezels & wereld-hoaxers! Die van de CIA mogen toch zoveel drugs dealen & gebruiken ze zelf maar willen?! Dit is prison planet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *