Overige

Ic-arts Armand Girbes bij Op1 kritisch over harde lockdown: ‘Er komen niet duizenden op ic’

Armand Girbes, ic-arts en hoofd van de ic-afdeling in het Amsterdam UMC, twijfelt aan strengere maatregelen die het demissionaire kabinet aankondigde. Volgens de ic-arts schort het een en ander aan de modellen waarop het OMT zich baseert. Ook vindt hij de tijd rijp om op een andere manier naar de coronacrisis te kijken. „We willen altijd alles maar voorkomen en in de hand hebben, maar dat kan niet.”

Girbes zet zijn vraagtekens bij de doemscenario’s die uit de modellen van het OMT komen. De ic-arts van het Amsterdam UMC heeft zijn twijfels over de lezingen van Van Dissel en Gommers. „Het probleem met de modellen is dat die zo betrouwbaar zijn als de informatie die erin wordt gestopt. Maar we weten nog erg weinig over de Omikronvariant”, zei Girbes bij Op1. „In Zuid-Afrika zien we in ieder geval niet meer ziekenhuisopnames.”

(Visited 1.570 times, 1 visits today)
6 thoughts on “Ic-arts Armand Girbes bij Op1 kritisch over harde lockdown: ‘Er komen niet duizenden op ic’
 1. Dissel moet gauw zijn authoriteit inleveren want hij bakt er niks van juist om t in het juiste pespectief te plaatsen!
  Mart Pierre Capel aan het woord die kan dat wel!

 2. Covid is ernstig zegt deze arts. Hij kijkt wel uit voor hij weet staat hij op straat. Oké maar kan hij ook uitleggen hoe het zit met influenza (griep) want ook infuenza zorgde voor druk op de IC afdelingen en had gemiddeld 8000 doden per jaar met uitschieters tot boven de 10.000. Bij de griep werd niet doorgeteld en dat doet men bij Covid vanaf 2020 wel. Zal toch niets te maken hebben met manipulatie van cijfers? Covid 19 is in elk geval de eerste pandemie in de geschiedenis waarin sprake is van een groot gebrek aan doden. Maar goed daar hebben we dan de statistieken voor en de media propaganda.

 3. Ja zeg, dat weet ik ook zonder dokters nodig te hebben al twee jaar dat de politieke bende alle dagen al twee jaar keihard zitten te liegen over Corona, die voeren alléén maar NWO agenda’s uit, vertegenwoordigen ons niet, het zijn bezetters die afgezet moeten worden als men op deze planeet nog terug wil normaal kunnen gaan leven! Er zal dus eerst een echte revolutie moeten gevoerd worden, geen zinloze betogingen, bezetters krijg je er niet mee weg!

 4. Die Marion Koopmans is rechtstreeks uit een sprookje zo de echte wereld in gewandeld. Nog niet zo heel lang geleden werden dit soort figuren als een worst op de brandstapel geroosterd of met een molensteen om de nek het water in gesodemieterd om te testen of ze als een ballon nog boven zouden drijven. Die lui uit de Middeleeuwen waren zo achterlijk nog niet, zo blijkt tegenwoordig maar al te duidelijk. De atheist van tegenwoordig heeft zich echter behoorlijk laten foppen door de Satan-aanbiddende joodse Cabalisten die het vroegere geloof van de Westerse Wereld in God de afgelopen eeuwen op de meest slinkse wijze hebben gesaboteerd door vrijwel alle wereldregeringen en strategisch belangrijke instituten zoals het onderwijssysteem te infiltreren en te vergiftigen met hun satanische plannetjes om zo de Anti-Christ op de wereldtroon te hijsen, terwijl de ‘vrije’ atheïst liep door te slapen en binnenkort zijn vrijheid in een werkkamp mag doorbrengen.

 5. Spirit heeft niets met een almachtige te maken! Wij zijn allemaal even almachtig als onmachtig, dat heeft met toestand & omstandigheden te maken, in een vleeslichaam zit je in een dwangbuis, als spirit ben je almachtig, iedereen is onsterfelijk, maar in de Matrix zit je vast, tijdelijk. Er is geen almachtige oppergod, ”gij zijt goden”, respecteer elkaar als goden & godinnen, uw naaste als jezelf!

 6. in de VS is Harvardwetenschapper dr Charles Lieber door justitie aan het een en ander schuldig bevonden:
  zie naturalnews.com. afinalwarning.com/580977.html
  Ook voor hier van belang. (gates-gerelateerd)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *