Overige

Marianne Zwagerman: Dit land wordt geregeerd door spindokters. Een analyse van verwoestende framing (met onthulling!).

Wie Rutte aanvalt brengt de framingsmachine van de VVD op gang en die is verwoestend op een slinkse manier. VVD spindokters werken veel slimmer dan die van alle andere partijen. Ze zijn sluwer, blijven beter achter de schermen en -misschien wel het belangrijkste- ze hebben geduld. Ze nemen de tijd voor hun beschadigingsacties. Ik heb meerdere (oud) Tweede Kamerleden en andere prominenten gesproken die hiermee te maken hebben gehad. De spindokters werken met omtrekkende bewegingen, hoor ik van mensen die vermorzeld werden door de VVD framers. De geruchten lijken altijd van een andere kant te komen, niet te herleiden naar de VVD.

D66 heeft dat nu ook ondervonden. De domme acties van hun eigen spindokters -de ‘magere mannetjes’- en Kaag veroorzaakten dat de rijen zich sloten binnen de VVD. De handschoenen gingen af bij de VVD. Zij schakelden de belangrijkste spindokter van D66 uit en richtten enorme schade aan bij Kaag, is mijn analyse.

Ik herken dat verwoestende patroon, met grote aarzeling deel ik vertrouwelijke informatie die ik tot mijn beschikking heb. Kijk zelf maar even.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.396 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Marianne Zwagerman: Dit land wordt geregeerd door spindokters. Een analyse van verwoestende framing (met onthulling!).
 1. En belanden we hier en is de agenda doorzien voor wat er achter de schermen speelt: Welke plannen voor Nederland?
  https://youtu.be/3rc6YWOWgpM Daar maakte men telkens plannen voor periodes van 5 jaar.
  Op zich lijkt daar niets mis mee maar hun plannen worden ook gevolgd als de eigen bevolking daar tegen is. 
  En belanden we weer hier To Win We Must Hold Them Accountable For What They Did! https://youtu.be/Sf0kQayUwLQ
  Protect YourselfSign up and learn how to defend yourself.
  https://stopworldcontrol.com/jury/

 2. Waarom blijft men dat staatisme gezever volgen, weten we toch al meer dan twee jaar, bezetters kan men niet weg lullen! Het zal hun worst wezen wat video’s erover gemaakt worden, zolang men ze maar laat zitten daar, de Corona angst golven zullen voor hen altijd perfect blijven werken, wat men ook beweert waar dan ook! Alles staat nu ten dienste van de bezetters, wanneer wordt men echt wakker?! Zoals Hitler in de tweede wereldoorlog het Nederlandse parlement gemakkelijk kon overnemen, zo hebben ze nu al meer dan twee jaar alles bezet! Wat deed men met bezetters?

 3. En de oude energie was Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is. Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.

  Oude emoties zullen eerst geuit mogen worden. Karma inwisselen was de boodschap in 2009 al om de vorige cyclus te reinigen van verkeerd aangeleerde gedragingen opgelopen in de vorige cyclus. Hardnekkige materie als je ziet hoever sommigen gaan, met hand en tand hun bestaan verdedigen voor wat zij zelf in deze langste film hebben opgetuigd ten gunste van zichzelf zonder respect voor anderen wat nu anders mag.

  Emoties zijn ingehouden gedragingen van het verleden die zich uiten in het heden als de poort naar het hart open gaat en de geschiedins zich herhaalt. Uiten van emoties is loslaten van het verleden en wordt je rein in het heden.
  “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”
  https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F en komen we hier uit Be aware of this: Vrijdag 29 april 2022 gaat Pluto retrograde in teken Steenbok. Het kan zijn dat oude wonden rondom je innerlijke kind open zullen gaan. Je verleden komt naar boven en dat wat nog niet geheeld is, speelt op. Je kunt reageren op triggers en trauma’s.

  De betekenis van planeet Pluto in de astrologie

  Planeet Pluto is de god van de onderwereld en wordt in de astrologie gezien als ‘de grote onthuller’. Pluto haalt geheimen naar boven en schijnt licht op onderliggende problemen. Doel hiervan is om (positief) te veranderen en om met een schone lei te beginnen. Een zuivering, zo kun je ‘t ook wel noemen.

  Pluto retrograde 2022 invloed op de tekens

  De kardinale tekens Ram, Weegschaal, Kreeft en Steenbok merken het meest van Pluto retrograde. Waar loop je emotioneel in vast?

  Beweeglijke tekens Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen mogen tijdens Pluto retrograde 2022 hun verleden loslaten. Oud zeer hoeft niet in de rugzak meegenomen te worden, de last wordt te groot. Is lozen zullen we maar zeggen https://www.vollemaankalender.nl/pluto-retrograde-2022-dit-is-de-betekenis/

 4. En kom je met het karakter hier op uit: It’s all written in the stars en is het eeuwig durende ether komt van athmos is atmosfeer in de lucht in frequenties en zijn te ontvangen als je afstemt op de juiste zender.
  Mark Rutte

  14 februari 1967. Den Haag

  Te ontwikkelen eigenschappen
  Aan deze gebieden werken kan verborgen vermogens en talenten helpen ontdekken.

  • Loyaliteit
  • Bewustzijn van grenzen
  • Dingen stap voor stap doen
  • Gevoel van eigenwaarde
  • Bewustzijn van persoonlijke waarden
  • Geduld
  • Eerbiediging van de verklaarde behoeften van zichzelf en anderen
  • Genieten van de vijf lichamelijke zintuigen
  • Dankbaarheid
  • Bewustzijn van de koestering van Moeder Aarde
  • Vergiffenis
  • Volharding

  Neigingen om achter te laten

  Werken aan het verminderen van de invloed van deze neigingen kan het leven gemakkelijker en plezieriger helpen maken.

  • Zich aangetrokken voelen tot crisissituaties
  • Overdreven bemoeienis met andermans zaken
  • Ongeduldigheid
  • Ongepaste intensiteit
  • Neiging tot veroordelen
  • gebrek aan belangstelling met de psychologische beweegredenen van anderen
  • Verzet om mee te werken aan wat anderen willen
  • Overreageren
  • Iets totaal vernietigen om van een deel ervan af te komen
  • Obsessieve-compulsieve neigingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *