Overige

Mariupol Drama Theater hervat de repetities

De show moet doorgaan…

Acteurs van het Mariupol Drama Theater hebben de repetities hervat, terwijl het leven in de stad weer normaal begint te worden. Hoewel de acteurs toegeven dat de omstandigheden nog niet ideaal zijn om weer aan het werk te gaan, zijn ze toegewijd aan hun project en streven ze ernaar om tegen september verschillende nieuwe toneelstukken te hebben. Het theater zelf liep half maart flinke schade op, maar nu gaat het vooruit.

Verschillende betrokkenen spraken over hun blijdschap dat ze hun vak konden hervatten. ‘Dit is ons werk, het verlicht alles – alle problemen, alle ontberingen, dus precies het werk is onze roep, onze ziel en ons leven. Het minimaliseert alle nuances die nog steeds ongemakkelijk zijn,’ zei theaterlid Sergei Musienko, terwijl acteur Damir Sukhov zei: ‘Het is lang geleden dat we hebben opgetreden – iedereen is onder de indruk, maar we gaan het redden, het komt goed.’

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 316 times, 1 visits today)
One thought on “Mariupol Drama Theater hervat de repetities
 1. WAT IS HET ANDERE NIEUWS
  Het Andere Nieuws, dé videoverzamelsite voor de nieuwe media, is dé site om het ontwakende verstand gevangen te houden binnen gestelde grenzen.
  Niet de volle waarheid is hun prioriteit, ze willen eerst groeien, hun macht vergroten.
  De volle waarheid komt nog wel aan de orde als het tij voldoende gekeerd is, zo lijkt het voornemen.
  De Waarheid is gratis maar zij bedelen om steun want hun ‘waarheid’ kost nu eenmaal geld.
  In het kader van de vrije meningsuiting mogen volgers na goedkeuring reageren in de wetenschap dat dat ene stemmetje in het niets verdwijnt ook al legt het inhoudelijk nadrukkelijk de vinger op de zere plek.
  Geheel volgens het oude media principe “wij kunnen niet op elk commentaar reageren” is het negeren van inhoudelijk commentaar het motto.
  Met andere woorden GEWOON JE BEK HOUDEN!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *