Overige

Mededeling: Het einde van de reacties

Toen wij begonnen met Het Andere Nieuws vonden wij, in deze negatief veranderde wereld, dat mensen in staat moesten worden gesteld om in vrijheid met elkaar te kunnen spreken en discussiëren over één of meerdere onderwerpen.  Deze mening ondersteunen wij nog steeds! Echter blijkt het in de praktijk maar niet te lukken om “normaal” en onderbouwd met elkaar te kunnen spreken. Het taalgebruik en het oproepen tot geweld is niet normaal en zeker niet onderbouwd.

Wij waren in de veronderstelling dat alleen overheden kunnen en mogen oproepen tot geweld, iets wat we bijna dagelijks kunnen zien en lezen. Maar dat voorbehoud ligt blijkbaar niet alleen bij de overheden.

Sommige reacties zijn soms gewoon abnormaal, en sommigen zijn zo lang dat als je ze in een documentje plakt, er 10 pagina’s voor nodig zijn. Hier kunnen en willen we niets mee, bovendien kost het enorm veel tijd dit allemaal te lezen en te checken.

Helaas, zoals altijd moeten de goeden onder de slechten lijden. Er zijn namelijk mensen die wel hele mooie opbouwende reacties geven, soms met linkjes naar de meest interessante video’s. Aan deze mensen het verzoek, als u de moeite zou willen nemen, om deze naar ons te mailen, als u van mening bent dat wij deze moeten plaatsen.

Het meest trieste is dat we worden beschuldigd of worden uitgemaakt voor “Controlled opposition”. Deze site zou gefinancierd worden door de heer W. Engel en zelfs door de heer G. Soros. Jammer, maar helaas, beide heren hebben we nooit gesproken, nooit gezien!

Het Andere Nieuws groeit en groeit hard. Dankbaar zijn voor de vele e-mails en verzoeken of er bij ons geadverteerd kan worden. Helaas, en bespaar u de moeite, er kan bij ons niet geadverteerd worden. We blijven “baas” op eigen site.

De reactiemogelijkheid stopt vanaf morgen (20-10-22). Ondertussen gaan wij door met het plaatsen van Het Andere Nieuws.

Team Het Andere Nieuws

 

(Visited 2.072 times, 1 visits today)
10 thoughts on “Mededeling: Het einde van de reacties
 1. Heel fijn om dit te lezen. Dit verwoord precies de negativiteit die ljnks en rechts over de diverse schuttingen wordt gedeponeerd. Ik kan er noets mee, wil er niets mee vandaar dat ik heel blij ben met dit statement op dit platform.

 2. Jammer dat jullie geen reacties meer gaan plaatsen maar begrijp het ergens wel. Je ziet op steeds meer sites dat de mensen die denken aan de goede kant van het verhaal te staan steeds meer beginnen te schelden en niet meer logisch nadenken en daar word het plaatje op die sites niet mooier op of beter van. Ik heb het idee dat als ze 1 zin van een stukje gelezen hebben daar dan gelijk al hun conclusies uittrekken en dan al mopperend en scheldend commentaar geven, ook lezen ze in mijn ogen vaak niet goed tussen de zinnen door. Ook ik heb me daar helaas wel eens schuldig aan gemaakt. Dit is in mijn ogen een soort van wanhoop omdat ze geen uitweg meer zien in wat ons mogelijk te wachten staat. Juist nu de situatie ernstiger word is het uiterst belangrijk het hoofd koel houden en dat we goede ‘info’ naar elkaar toespelen. Het is jammer dat jullie ermee stoppen omdat je uit veel reactie’s nuttige ‘info’ kan halen. Ik blijf in ieder geval jullie kanaal volgen en hoop dat als er weer een mogelijkheid is om weer te reageren dat het op een positieve manier weer kan. Veel succes met jullie site.

 3. Jammer, maar ik snap t volkomen. Jullie doen fantastisch werk en ben blij dat jullie doorgaan !

 4. Ik plaats nooit reacties en persoonlijk lees ik ze niet eens, deze keer wel, heel begrijpelijk dat jullie deze actie nemen!
  De trollen vieren hoogtij en dit valt niet te controleren dan wel tegen te houden.
  Je focussen op de core lijkt mij de beste keuze!

 5. Als je goed leest verwijst het Team Andere Nieuws naar Forum schrijvers die:
  – Hele lange verhalen schrijven (vaak met copy/paste dezelfde lijsten met namen)
  Ing Onno is hiervan een representant
  – Aanzetten tot geweld (elimineren, opruimen etc), ook hierin is ing. Onno heel sterk.
  Moet erbij zetten dat Onno soms het verbloemd, zeker bang om aangeklaagd te worden; terecht.
  Het betreft dus voornamelijk schrijvers die in de Andere Nieuws fuik zitten.
  Heel goed dat dit stopt.

 6. Alle begrip.
  Er komen steeds meer reacties hier, jullie gaan een heel team met 40-urige werkweek nodig krijgen, om die allemaal te lezen, voor het plaatsen.
  Robert Jensen heeft een jaar geleden ook de reacties gestopt.

  Ik schrik wel een beetje van de reden, dat mensen jullie zo vals beschuldigen.

  Reacties die ik plaatste in het verleden, werden gewoon geaccepteerd met een link naar mijn blog, terwijl ik daar de meest gevaarlijke dingen schrijf tegen de “deep state”, die men maar kan verwachten. Dus ik kan iedereen die dit leest verzekeren, dat hetanderenieuws GEEN “controlled opposition” (=beheerste tegenstand) is, integendeel, zelfs Bosgeus was hier welkom!

  Bedankt voor de reacties die ik hier in het verleden mocht plaatsen 🙂
  Mensen die deze website of Willem Engel vals beschuldigen van wat het mediavirus doet, zijn in veel gevallen zelf door de geheime diensten beheerste tegenstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *