Viruswaarheid

Minister mag wèl haat zaaien – Jeroen en Willem nemen de week door

Het weekjournaal met Jeroen en Willem gaat over de gebruikelijke onderwerpen: het politiek theater, de internationale perikelen, Agenda 2030, censuur en propaganda. In het medische gedeelte bespreken zij het onderzoek dat toont dat de lockdown-maatregelen nooit hebben gewerkt en niets hebben bijgedragen aan de volksgezondheid. Zij laten zien dat het FDA fraude heeft gepleegd bij het toestaan van het injecteren van kinderen: er is niet voldaan aan de “vaccine efficacy” norm. Bij het juridische gedeelte gaan zij in op de weigering om Hugo de Jonge te vervolgen wegens haat zaaien en groepsbelediging.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 710 times, 1 visits today)
9 thoughts on “Minister mag wèl haat zaaien – Jeroen en Willem nemen de week door
 1. De tijden veranderen en de toenemende politieke, sociale, economische en persoonlijke spanningen lijken een climax te bereiken. Wanneer je om je heen kijkt lijkt dce mensheid te ontwaken en zich klaar te maken voor een spirituele trancendentie. Leven wij in een tijd waarin de mens een spirituele ommezwaai maakt? De verhogingen in frequentie creëren toenames in bewustzijn, en een toename van ons bewustzijn betekent dat we meer gamma hersengolven aanmaken. Gamma hersengolven, die wel twee keer zo hoog kunnen zijn als hersengolven met een hoge bèta, vertegenwoordigen een opgewonden toestand in de hersenen. Ze creëren een staat van superbewustzijn en stellen ons in staat om lief te hebben en te mededogen.Terwijl de aarde en haar bevolking een metamorfose doormaken, lijkt het oude systeem langzaam af te brokkelen en plaats te maken voor een nieuwe samenleving, een samenleving waarin gelijkheid, liefde en mededogen de dienst uitmaken. De toename van de frequentie in de Schumann resonantie betekent wellicht dat wij deel uitmaken van een grote switch en misschien staan we aan de vooravond van een grote evolutionaire sprong. https://www.wetvanhartcoherentie.nl/schumann-resonantie-invloed-hersengolven-gedrag/

 2. We Are All Related So basically wars are just huge family arguments https://youtu.be/BhtgINeaJWg but iI Don’t Belong To You https://youtu.be/8cx45hgWqj8

  History Repeat from end 2019 1940-1945 for restore better behavior is ascension in nature = means calendar debt register and they keept it away in the dictionary since 1970 for not having regrets in the now….for their own purpose yeah…..Is the planet Pluto the planet of reincarnation and was at that time full and declares the behavior we see in our society and is happening stil = the Schumann resonance the heartbeat of the earth in frequency = the awakening of 7 billion people when the sun in cycli 25 is heavier then ever when a cycli in the kosmos is ending = we come in the Aquarius period for the next 2000 years
  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=476

  Dr. Jim Tucker who is a child psychiatrist and the Bonner-Lowry Professor of Psychiatry and Neurobehavioral Sciences at the University of Virginia. He is Director of the UVA Division of Perceptual Studies, where he is continuing the work of Dr. Ian Stevenson on reincarnation. https://youtu.be/ruL65FHeAv4

  The Mysteries of Life and Death, Samael Aun Weor https://youtu.be/CA19b9ST9Sg

 3. Alle ziektes komen voort uit niet erkende emoties van niet mogen zijn of jezelf niet zijn. Je ontkent jezelf met wie je bent. Het brein kent vanuit oorsprong geen ontkenning van het zelf. De enige die ontkent ben je zelf = acceptance of all =hij/zij die er in al zijn vormen mag zijn. Vanuit het hart en wel zo hartelijk naar jezelf en anderen. Love is all you need. Komt voort uit het opgelegd gedrag waarin we met zijn allen aan de maatstaven van de maatschappij zouden moeten voldoen.

  Het is dus de bedoeling dat je naar de diepere oorzaak van de klacht kijkt die voorkomt dat je jezelf niet afwijst en is voortgekomen uit de aardse energie die 2 eeuwen duurde met deze ingrediënten: Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  Terug naar Liefde & Eenheid. Dit gaat vaak gepaard met ascensie symptomen.
  Ontwaken in liefde. Dit proces van ontwaken is een versmelting van licht (ziel) en je fysieke lichaam. Je kunt het vergelijken met fotosynthese.
  Zoals bomen en planten dit doen met licht. Het licht van bewustzijn opnemen, innemen en verankeren in de vorm (het lichaam).
  De hemel op aarde brengen. Of anders gezegd, de liefde die indaalt en het overneemt op alle lagen van je leven.
  Je ervaart een diepe liefde voor het Zelf , alle levende wezens en de wereld. Het is het einde van vechten, overleven, hard werken, manipuleren of controleren.
  De bevrijding uit de gevangenis van het denken.

  Welke emotionele betekenis past bij mijn ziekte patroon?
  https://leonvanrijswijk.nl/welke-emotionele-betekenis-past-bij-mijn-ziekte-patroon/

  Geest: je geest, je brein zal meer in verbinding komen met je hogere zelf. Wat ik ook erbij door krijg is dat je de komende periode meer inzichten en downloads aan lichtcodes zal gaan ontvangen. Hiermee wordt het lichaam ook steeds meer hersteld van oude DNA structuren. In verbinding met het lichaam verteld me dit dat je lijf dus ook steeds meer fysiek transformeert. Je zal er jonger uitgaan zien in je gezicht, je haar zal meer glansen en je ogen zal helderder zijn. Je gaat stralen als de zomerzon.

  Ziel: de ziel is bevrijd binnenin jou fysieke lichaam. De komende periode zal je merken dat je veel makkelijker vanuit je hart/ziel stappen gaat ondernemen.
  Dat je veel meer in contact staat met je hogere zelf. Lichaam, geest en ziel komt de komende periode voor jou in totale verbinding.
  Het lichaam had veel tijd nodig om te herstellen na al het innerlijk werk en transities.
  Puur omdat we moesten leren dat het lichaam een taal opzichzelf heeft. 

  Als je leert te luisteren naar de taal van je lichaam en je 7 hoofd Chakra’s dan kan jij je lichaam herstellen.
  Grootste fout met karmische relatie
  1. Overstrek het zielscontract, het is bedoeld als tijdelijk, het bereidt je voor op een heilige relatie
  Hoe los te laten?
  1. Bewust worden, wat leert deze ziel mij?
  2. Opruimen & integreren, opruim-ceremonie, Pro-tip, Leg je handen op je onderste chakra’s
  3. Onderneem actie, Pro-tip, sla stap 1&2 niet over
  Dit is slechts een opmerking om mezelf en anderen eraan te herinneren, ik raad aan om de hele video te bekijken!
  De meeste van mijn relaties met familie, oude vrienden en geliefden waren karmisch.

  Wat ze zegt is absoluut waar.
  Thank you Christina. 🙏💞https://youtu.be/WYzjbdc7_5U

 4. N.B. Het is een GIFspuit, het is GEEN “vaccin”, maar
  misschien kunnen we het wel een “vacci-nazi” noemen,
  als compromis?

 5. Als alles geregeerd/geregisseerd wordt met het oog op BEELD-vorming,
  dwz mensen beinvloeden = vormen door een BEELD van iets (scheef!) te schetsen…?
  Dat kunnen wij ook. We zetten het recht, door het te doorzien.
  Een 1voudige versie…:

  Teken een driehoek.
  Zet bij de bovenste punt AGENDA, met koeienletters, of bv. WEF doelen.
  Zet bij linksonder-punt: INVERSIE (omkering/verdraaiing)
  Zet bij rechtsonder-punt: PLAUSIBELE ONTKENBAARHEID

  Binnen in deze driehoek zit het BEELD opgesloten wat men ons voorhoudt, datgene wat men ons wil laten zien/geloven.
  Zo kun je gaan inzien HOE men ons misleidt, beliegt en bedriegt, met gebruikmaking van onze ‘niets’vermoedende GOEDE WIL en goedgelovigheid.
  Zij kunnen AGENDA niet ontkennen, het staat immers overal te kijk op internet?
  Wat ze wel kunnen, is iedere keer wegkomen op de basis, bij een van die twee punten: het omgekeerde zeggen/doen (inversie) of een uitvlucht door ontkenning, die voor veel mensen heel “redelijk” dus plausibel lijkt.

  Let wel, zij volgende de agenda van misleiding/satan, die ons heel vreemd en onmenselijk voorkomt.
  En dat IS die agenda ook. Zij denken anders dan wij (= de meesten van ons.)

  Zonder deze (HUN) bewerkings-principes te onderkennen, snappen we er weinig van en raken we steeds meer aan de kook, dus OPGEFOKT.
  En dat is een van hun wapens, ons over de rooie krijgen met deze satanische aanpak.
  Trap er niet in, het is HUN agenda, niet de ONZE.

  We zijn met velen, en met iedere dag meer mensen die dit spell
  door-ZIEN. Geef nooit op!
  Moed en vrede in je Hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *