Overige

MMS Documentaire Quantum Leap, een remedie voor veel ziekten – Nederlands ondertiteld

Documentaire over een zeer effectief universeel tegengif: Miracle Mineral Solution ofwel Chlorine dioxide (CLO2).

Het verbluffende verhaal van een eenvoudige remedie voor 97% van de ziekten, en de schokkende feiten van de wereldwijde onderdrukking ervan in de afgelopen 20 jaar.

Jim Humble is de ontdekker van de genezende werking van MMS. Hij gaat uitgebreid in op veel verschillende protocollen, en hoe u precies Chlorine dioxide of Chloordioxide dient te gebruiken.

NASA riep het in 1987 uit tot een universeel tegengif. Sindsdien zijn duizenden hersteld van een ziekte door deze substantie te gebruiken, en nu zeggen veel artsen en wetenschappers, dat het voor veel toepassingen zeer effectief is.

De documentaire onderzoekt de geschiedenis, veiligheid en werkzaamheid van het universele tegengif. Het biedt interviews met artsen en mensen, die het hebben gebruikt.

De documentaire beschrijft een veelvoorkomende, goedkope oplossing om de meeste ziekten te genezen. MMS richt zich op alle vervelende ongewenste gifstoffen en indringers in ons lichaam, zonder enig negatief effect te hebben op ons genoom, organen, anatomie of fysiologie. Klinkt als een wonder. Nu, het kan niet worden gepatenteerd, dus Big Pharma haat het, en werkte het tegen! Daarom is er zo ontzettend weinig over bekend.

(Visited 7.246 times, 6 visits today)
6 thoughts on “MMS Documentaire Quantum Leap, een remedie voor veel ziekten – Nederlands ondertiteld
  1. Het zou fijn zijn als jullie de gelegenheid geven deze te downloaden: op internet lijkt hij weggehaald…
    Hoe meer hij verspreid kan worden hoe beter het is!

  2. Het zou fijn zijn als jullie de gelegenheid geven deze te downloaden: op internet lijkt hij weggehaald… Hoe meer hij gezien wordt hoe beter het is!

  3. Och, ik heb altijd op mijn eigen lichaam vertrouwd, nooit op die van buitenaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *