Overige

Monopoly een totaalplaatje van de Great Reset

5 thoughts on “Monopoly een totaalplaatje van de Great Reset
 1. Veel van de video wist ik al omdat ik mij er al z’n 20 jaar in heb verdiept

  Maar deze video is zo waar en zo duidelijk voor iedereen dat hij echt in diverse talen ondertiteling verdient en wereldwijd verspreid dient te worden.

 2. Doorzie de meeste illusies wel en besef dat sommige familieleden in karmische relaties zitten en zitten zelf in vechtrelaties. We gaan een nieuw spel spelen. Alleen hebben velen nog niet door dat de oude spelregels niet meer werken in het nieuwe spel. In een proces van ontwaken is schaduwwerk de meest uitdagende fase. En wij maken allemaal deel uit van de collectieve schaduw! Je eigen duisternis onder ogen komen en transformeren naar Licht. Wordt oude karma’s wederom opgeroepen door de kosmos is dieper afdalen in jezelf

  Als ik bij de ander ben, verbind ik me met de ander. We zijn samen één. We houden onvoorwaardelijk van elkaar, op een veel dieper niveau.
  Echte liefde noem ik dat. Onvoorwaardelijke acceptatie van de ander. Ruimte voor elkaars proces. Volledige transparantie, openheid en zuiverheid naar elkaar. Geven en nemen zijn in balans. Geen bezit, geen behoeftigheid. Alles mag er zijn. Deze liefde gaat zoveel verder en dieper.

  Wat we in de derde dimensie kunnen leren is om vanuit vrije wil een keuze te maken om tegen de stroom van het leven in (nee-gevoel) of met de stroom mee (ja-gevoel) te bewegen. Daarvoor is allereerst het vermogen nodig om onderscheid te maken tussen die twee.

  We kunnen leren om een gezond, evenwichtig en volwassen ego te vormen, dat in combinatie met een GEOPEND HART een springplank vormt naar de erop volgende dimensies.

  Het zaadje van bewuste liefde dat in de tweede dimensie werd gevoeld voor familieleden, kan in deze dimensie groeien en zich uitbreiden naar onszelf en de wereld om ons heen.

 3. Maar je kan niet zomaar de wereldbol je eigen maken want er staat nergens geschreven dat je eigenaar bent. Je mag hem gebruiken verzorgen maar niet je bezit maken en kwam voor uit deze energie die voor meer dan 2 eeuwen over de aarde in frequenties uitvloeden en heeft met om die reden dan ook geconfiskeerd en waren dit de navolgende ingrediënten: Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je geweten had hoe de cyclussen werken en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving en begint bij oude wonden helen….

 4. Maar ja, als je dan weer in deze verder zoekt is de wereld opgebouwd uit 68 generaties tot nu toe en zijn we allemaal afkomstig van dezelfde eerste bron waar het ooit begon. Dan kom je tot deze conclusie die dus al 2 eeuwen voortduurt en dingen uitpraten nou niet hun sterkste kant is voor betere resultaten = want je moet altijd terug naar oorsprong en bestond europa nog niets eens. Wat wel is is deze Jim Tucker || The Science of Reincarnation https://youtu.be/ruL65FHeAv4  Ancient Egyptians & Human DNA’s Big Surprise https://youtu.be/Q6h4HkmSN30 We are all Ancestors? Why?

  Because We Are All Related So basically wars are just huge family arguments https://youtu.be/BhtgINeaJWg

 5. Wat is je hart volgen?

  Yes

  Volgens mij heeft het weinig met het fysieke orgaan te maken, en veel met de natuur zijn werk laten doen. Zoals een prachtig bos automatisch ontstaat wanneer je stopt met snoeien en schoffelen, zo komt ‘je echte jij’ pas naar boven als je opzij stapt en stopt met schoffelen en snoeien in je hoofd.

  Je hart volgen gaat over jezelf zijn.
  Over jezelf met de rivier mee laten stromen, in plaats van er tegenin te zwemmen. Ontdekken wie je bent, wat je wilt, wat je voldoening geeft.

  Dat vervolgens volledig omarmen en ermee aan de slag gaan.
  Met een glimlach op je gezicht. Dat soort dingen. Laten we het eens verder uitpluizen.

  1. Je hart volgen is je verstand uitschakelen

  Moeilijk moeilijk moeilijk. Totdat het ineens niet moeilijk meer is. Je verstand ‘uitschakelen’ is in onze samenleving niet gebruikelijk. Maar het is nodig. Want al die gedachten in je hoofd zorgen ervoor dat je constant in je eigen zon staat. Je creëert schaduw waar je licht wilt hebben.
  Dus? Tja. Dus is het belangrijk om stil te zijn. Mediteren enzo. Je gedachten kalmeren. Minder denken, minder in gedachten opgaan, minder filosoferen over de toekomst of het verleden.
  Je kunt je hart alleen volgen als je kunt horen wat je hart zegt. En je hart is meer van het fluisteren. Waar je ego meer van het schreeuwen is.
  Dus kalmeer. Maak je niet druk. Wees even niet productief, efficiënt, fantastisch en perfect. Wees vaker even stil en even helemaal goed zoals je bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *