De Andere Krant

NCTV als spionagenetwerk voor de macht | Jeroen Arents | De Andere Krant

Deze week hebben we het uitgebreid over de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en hoe deze overheidsinstelling politici, activisten en burgers aan het bespioneren zijn. In de podcast hoor je deze week journalist Jeroen Arents.

(Visited 502 times, 1 visits today)
4 thoughts on “NCTV als spionagenetwerk voor de macht | Jeroen Arents | De Andere Krant
  1. Stasi-praktijen?
    D666 heeft toch zijn werk keurig gedaan?
    Uit welke hoek desinformatie van links of van rechts?

  2. De grote massa hebben ze altijd al goed in de pas kunnen doen lopen, dat is een massa psychoten op deze planeet! In de tweede wereldoorlog was er al lang gewapend verzet! Hoe dikwijls heeft Micha Kat niet geroepen dat ze dat Den Haag Nazi kwartier moeten gaan bestormen! Maar nee, meer dan twee jaar liefde vrijheid democratie lopen roepen tegen de straat facades, volgens de Gandhi & Jezus dictaten! Gandhi had India niet gered & Jezus was geen Joodse messias! Een echte Joodse messias is iemand die hen gewapend bevrijdt van de bezetters! Dat had die ”christenen” hun Jezus nooit gedaan!

  3. Mooi voorbeeld voor het type psychotische massa’s er op deze planeet rondlopen, dezelfde YT ZOEKMACHINE LINK van vorige post, daar ook gevonden op die YT link, advies TBS voor Wouter Raatgever Lange Frans Jannet Ossebaard Micha Kat hun shows gevaarlijke invloed … Telefoontje naar de politiestaat Nederland, account van, John Wick … Zo lopen er massa’s van rond hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *