Overige

Nieuwe angstcampagne voor vaccineren

Er is weer een boel te doen om vaccinaties. Een mazelenuitbraak in Eindhoven, vier baby’s die overleden aan kinkhoest en er wordt meteen weer een wetsvoorstel uit de kast gehaald om van kinderen die naar de opvang gaan te eisen dat ze zijn gevaccineerd. Terwijl die baby’s misschien wel al hun eerste prik tegen kinkhoest (de K in KTP) gehad hadden. Of misschien waren ze er nog te jong voor. Daar hebben ze het niet over.

Nu hou ik me al een tijd bezig met vaccinaties en heb daar inmiddels een mening over gevormd. Mazelen is een relatief ongevaarlijke ziekte. Zeker voor Nederlandse kinderen. De sterfte aan mazelen was al nihil toen het vaccineren ertegen, in 1976, begon. Je bent er even flink ziek van, zeker, maar is dat erg? Je hoort dan stemmen over dat je dat kinderen niet meer aan moet doen als het niet nodig is. Of is het soms lastig voor de werkende ouders als hun kind een week ziek is? Is de maatschappij zo maakbaar geworden dat ziek zijn er niet meer bij mag horen? En dat dan in contrast met de gekte van een paar jaar geleden, toen er mensen waren die zich iedere dag preventief testten op corona en zich, na een positieve test, zonder zelfs maar een snotneus te hebben, vrijwillig een week in huis opsloten.

Terug naar de kindervaccinaties. Het zijn er veel en het worden er steeds meer. Ik, geboren in 1971, heb alleen de DKTP prikken ontvangen, en pokken natuurlijk. Mijn kinderen, geboren in de jaren 90 en begin 00, kregen er al meer, DKTP en BMR. Als je dan nu kijkt hoeveel prikken de kinderen tegenwoordig krijgen, dan moet je je toch wel af gaan vragen of dat nog wel goed kan gaan. Zoveel prikken, per prik een cocktail van meerdere ziekteverwekkers, die jonge immuunsysteempjes moeten het allemaal maar verwerken! De DKTP zit tegenwoordig in een cocktail met Hib en Hepatitus B, dus zes ziektes en dan krijgen kinderen geboren vanaf 2024 ook nog een prik tegen het rotavirus. Bij 6-9 weken de eerste prik, hatsa, meteen tegen zeven ziektes! Bij drie maanden nog zo’n portie en dan nog een prik tegen pneumokokken erbij, acht ziektes. Als ze een jaar oud zijn, hebben ze al 29 doses geïnjecteerd gekregen! En dat terwijl nooit is onderzocht wat een veilige hoeveelheid is van de hulpstoffen die in al deze vaccins zitten die je in een kinderlichaam kunt inspuiten. Het is gewoon niet onderzocht. Maar toch wordt prik na prik toegevoegd aan het Rijksvaccinatieprogramma. In totaal krijgt een kind tot zijn vijftiende 52 doses ingespoten. En dan tel ik de HPV prik per vaccinatie als één, terwijl die ook tegen meerdere stammen werkt.

Lees verder: https://marjoleinschrijftover.nl/nieuwe-angstcampagne-voor-vaccineren/

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Terug op Facebook met een nieuw kanaal: https://www.facebook.com/HetAndereNieuws1

Facebook Backup: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 763 times, 1 visits today)