8 thoughts on “Nieuwsflits BPOC2020 van 27-11-21 – Politieverhoren
 1. Ik heb nog steeds het volste vertrouwen in Jade en Pieter! Ze doen fantastisch werk !!
  Het naar buiten komen van de politieagenten werd bij iedereen ontvangen als een doorbraak en een hoogtepunt, waar naartoe werd geleefd en dan IS het voorstelbaar en begrijpelijk dat mensen vanuit pure òngeduld kregelig worden als het ‘steeds maar weer’ niet gebeurt.
  Ik begrijp de uitleg van Jade en Pieter en ik accepteer het.
  Vanuit de wetenschap dat het Regime een bewuste Verdeel & Heers strategie hanteert waar het maar kan kunnen we nu ook wel stellen dat het Regime [ voorlopig ] haar doel bereikt heeft en daarom is het ook HEEL goed dat Jade en Pieter er nogmaals de nadruk op hebben geld dat we absoluut niet elkaar in de haren moeten gaan vliegen, want dat is natuurlijk weer exact wat het regime wil dat we doen.

  Als je nou heel dat regulier raamwerk hoe je normalerwijs een samenkomst organiseert – in dit geval voor die 80 agenten – met alles erop en eraan verlaat en gaat kijken hoe het OOK nog zou kunnen ! Ik zit te denken aan bv dat de BPOC met alle agenten een datum gaan prikken en ONDERLING een locatie afspreken. Geen publieke aankondigingen, geen catering, geen meldingen, etc. Helemaal geen info naar buiten. En dan op de dag zelf op een geheime locatie zelf een videoverslag maken van alle optredens vd agenten en daarna – na bv wat editing – de video viraal laten gaan e/o het gaan aanbieden op een eigen site waar mensen na registratie de hele video kunnen bekijken.
  Hiermee voorkom je dat alle BPOC volgers in spanning zitten te wachten en als het weer door wat voor reden dan ook niet door gaat, dan is er ook geen teleurstelling [ en geen oordelende communicatie naar de BPOC ].
  Maar ik denk dat mijn idee bij de BPOC niet in goede aarde zal vallen, omdat mijn idee geen ‘Officiele’ aanpak uitstraal, maar eerder een misschien wel te alternatieve ‘officieuze’ aanpak uitstraalt.
  By The Way : Voor WIE moet die aanpak nou persé zo ‘officieel’ zijn? Het gaat immers over de informatie, die naar buiten komt. En Who Gives A Shit wat het regime ervan denkt ?? Die club zien wij toch niet meer als autoriteit !! En de BPOC volgers blijven het vertrouwen hebben. En Het Gebeurt.

 2. Welke jongeren moeten dat zijn die bij de BPOC binnen dringen als politie mensen hun getuigenissen afleggen?

  Dat kunnen onmogelijk jongeren zijn die ageren tegen de corona maatregelen.

  Zijn er demonstrerende jongeren die voor de corona maatregelen zijn? Lijkt me een niet bestaande groep tenzij het ingehuurde troepen zijn van het regime.

  QUI PRO BONO

 3. Helaas maar mijn vertrouwen, dat groot was in jullie, is na deze zoveelste teleurstelling volkomen weg.

  Ik geloof er geen woord meer van, van die 80 agenten, en zal al mijn achterliggende info dat ik hierover heb verwijderen.

  Ook dankzij de bijzonder vreemde (bijna arrogante) wijze waarop jullie andere alternatieve media hebben behandeld.

  Heel jammer, heel zonde, maar jullie zijn bij nader inzien toch ongeloofwaardig gebleken wat betreft die 80 agenten. Ik vertrouw nu de website omtrent de vaccinatie schade, door jullie opgezet, ook niet meer.

  Helaas, het gaat jullie verder goed! Succes ermee

 4. Hoog geachte en gewaardeerde heer en mevrouw Kuit ( en andere medewerkers ) ,

  deze afzegging komt voor mij niet onverwacht ,
  toch treft hij mij in de onderbuik en knik ik in ,
  even zonder adem .
  Stil ,
  zonder veel woorden nu ,
  ervaar ik het verdriet van deze gebeurtenis ,
  voor onze samenleving ,
  ons land ,
  en de Nederlandse democratie .
  Voor mij is vertrouwen binnen ,
  alle aspecten van ons leven ,
  de basis .

  Deze afzegging doet mij   ,   mij schamen voor ons allen .

  Lieve BPOC mensen , ik wens jullie ook sterke met dit gegeven .
  Ik blijf naast jullie staan  en ben morgen zoals bijna elke week ,
  om 14.00 uur op het Museumplein om vredelievend te demonstreren .

  Dank jullie allen voor de buitengewone inzet en inspanning met de BPOC ,

                                hartelijke groet , peter .

 5. Maak het dan op een geheime lokatie openbaar op een onverwacht moment. Dan kan er niemand, al dan niet zogenaamd, rellen, maar dat doen jullie ook niet. Jullie publiceren het ook niet online. Wat ga je dan doen met die 80 verklaringen? Laat je ze in de la liggen tot het einde der tijden?
  Is het nu de bedoeling dat we dit gaan vergeten?
  Geef dan aan wat de volgende stap is voor het BPOC, dat doen jullie ook niet.
  …en dan de bal leggen bij de tegenstander Grapperhaus…. …pfff. Ja, die moeten we nu gaan mailen, hahaha, de uitkomst laat zich raden.

 6. Ja, met deze werkwijze richt het BPOC alleen maar schade aan. Elke alternatieve mening zal nu op de geloofwaardigheidsweegschaal worden gelegd.

 7. Waarschijnlijk begonnen als leugentje om politieverhoren uit te lokken, met als doel om dan later te zeggen: “Van de 80 verhoren willen er 60 de openbaarheid zoeken.”, zodat ze daarmee de 20 nep-verklaringen weg konden moffelen.
  In de praktijk bleven waarschijnlijk de verklaringen van de echte agenten uit en zaten ze op een trein die niet meer te stoppen was.

  De geloofwaardigheid is volledig weg. Maar het stopt hier niet. De onderste steen komt boven.
  Deze twee oplichters hebben heel Nederland tijdens de vrijheidsstrijd voor de gek gehouden.
  Dat blijft niet zonder gevolgen.

  – wordt vervolgd –

 8. Alleen een ezel stoot zich drie keer aan dezelfde steen en blijft geloven in de BPOC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *