4 thoughts on “Onvoorstelbare historische vergelijkingen – Nederlands ondertiteld
 1. GENOCIDE. ZIJN DE NIEUWE MEDIA TE LAF?
  De valse hoop van het nieuwe massamedium.
  Waarom zien zoveel mensen niet wat er gebeurd en wat staat te gebeuren?
  Het individu dat geconfronteerd wordt met een ongewenste zwangerschap beleefd een abortus als een nare ingreep die valt onder gezondheidszorg. Enig benul dat hij deelneemt aan de wereldwijde Genocide van de Ongeboren Mens in het kader van overbevolking heeft hij niet. Hij kan zich onmogelijk voorstellen dat wereldleiders willens en wetens, dus welbewust reeds decennia lang deze ongekende wereldomvattende Genocide op de Ongeboren Mens uitvoeren in het kader van overbevolking. Daartoe liet hij zich verleiden met de stimulatie van orgasme-verslaving, waarvoor de staat de verantwoording nam. Toch zou hij moeten weten dat dergelijke wereldleiders tot alles in staat zijn. Ook tot een voortzetting van de genocide. Omdat het gaat om mensen die begaafd zijn met verstand, ditmaal in het kader van angst en benauwenis, overbevolking, klimaat en milieurampen. Hij mag dan psychologisch weerloos lijken en onder druk gehouden worden, maar als de praktijk hem wakker moet schudden kan het te laat zijn. Het is opvallend dat de zogenaamde nieuwe media die verdrinken in uitgebreide covid verhandelingen die zelfs teruggaan naar de nazitechnieken in de tweede wereldoorlog, de genocide op de ongeboren mens onbesproken laten. Zoals ook de selectie die in de duistere holen van de abortus en de IVF industrie onbesproken blijven. Hier geen gele ster maar het niet-visuele label ongewenst. Wereldwijd worden baby’s in de baarmoeder gedood vanwege het Down-syndroom, gebreken of omdat het meisjes zijn. Dit kan niet laaghartig overgelaten worden aan christelijke organisaties. Het is een zaak van gezond verstand waaraan de nieuwe media, op zoek naar de waarheid, zich niet kunnen onttrekken.

 2. Vooralsnog is het een hystorische vergelijking die in zoverre niet opgaat dat de niet gevaccineerden niet afgevoerd worden.
  Maar dat werden de joden zigeuners en anderen in eerste instantie in 1932 ook niet.
  Dat is er later pas van gekomen, maar de trend laat zien dat er een duidelijke tweedeling van de maatschappij doorgedrukt wordt terwille van de schapen die zich graag vol laten spuiten met een zogenaamd vaccin dat nog in de experimentele fase zit en waar niemand van kan zeggen wat de gevolgen zijn op lange termijn.
  Ik vraag me af hoe ver de tirannen in Den Haag en de rest van de wereld willen gaan om iedereen aan de spuit te krijgen.

 3. Zoek de verschillen maar met de uitsluiting van Joden tijdens de bezetting in Nederland en nu in 2021 .
  https://commonsensetv.nl/zoek-de-verschillen-maar/
  https://ejbron.wordpress.com/2021/09/11/niet-op-prijs-gestelde-vergelijking/

  Die zijn er niet . De ongevaccineerden worden nu net zo behandelt als de joden in de 2de wereld oorlog . Dat is ook met groepen buiten sluiten begonnen.
  Zelfs de Joden zelf vergelijken het met de 2de wereld oorlog .
  https://ejbron.wordpress.com/2021/09/20/joden-in-israel-met-ster-demonstreren-tegen-apartheidspas/

  De geschiedenis herhaalt zich en de moraal ridders willen niet dat je daar over spreekt want dat is zogenaamd kwetsend .

  NEE , dat is de WAARHEID ! en de waarheid is nu eenmaal hard .
  We zitten nu al in deze fase :
  https://ejbron.wordpress.com/2021/09/21/legitimatieplicht/#more-281860

  Wordt wakker .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *