Overige

Onweerlegbaar bewijs van zelfassemblage structuren in C19 opnamen – structuren die assembleren en demonteren

In Dr. Ana’s Science of Light Show van deze week interview ik Dr. David Nixon, Dr. Shimon Yanowitz en Electrical Engineer Matt Taylor. Wij maken allen deel uit van een internationaal samenwerkingsverband om licht te werpen op de zelf-assemblage nanotechnologie in de C19 injectables. In dit interview presenteren we Dr. David Nixon’s time lapsed videobeelden die laten zien dat microchips in elkaar zetten en uit elkaar halen en dan weer in elkaar zetten – mogelijk voor onbepaalde tijd. Dit nooit eerder vertoonde beeldmateriaal van microscopiebeelden bewijst dat deze uiterst geavanceerde technologie gemakkelijk over het hoofd kan worden gezien – maar wanneer zij zorgvuldig en geduldig wordt onderzocht, kan zij worden gedocumenteerd, zoals wij hebben gedaan. Er bestaat een virtuele blauwdruk voor deze technologie die dit assemblage- en demontageproces intelligent bestuurt. We tonen dezelfde bevestigende bevindingen door time lapsed video van Matt Taylor. Dr. David Nixon is een arts uit Melbourne, Australië, die de inhoud van de Pfizer flacon heeft geëvalueerd en de bevindingen en veranderingen maandenlang nauwgezet heeft gedocumenteerd. Dr. Shimon Yanowitz is een onafhankelijk onderzoeker uit Israël met een achtergrond in computerwetenschappen en elektrotechniek. Hij heeft de C19 injectables direct na ontdooien geëvalueerd en toonde zelfassemblage aan bij kamertemperatuur en vervolgens nog uitgebreider bij incubatie op lichaamstemperatuur.

Hij bewees dat de zelfassemblage structuren afkomstig zijn van Liposomen. Matt Taylor is een elektrotechnisch ingenieur uit Ecuador, die C19 injectables onder de microscoop heeft beoordeeld en zelfassemblage en de ontwikkeling van microschakelingen afhankelijk van blootstelling aan EMV heeft aangetoond. Dr. Ana Maria Mihalcea, MD, PhD uit de VS, is een gediplomeerd arts interne geneeskunde met een PhD in Pathologie en meer dan 22 jaar klinische praktijkervaring – werkt nauw samen met alle drie de wetenschappers in dit interview.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Let op! De VriendenPlekactie loopt t/m 31 oktober, je hebt dus nog een paar dagen om je gratis “goldmembership” te claimen!

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM

nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 496 times, 1 visits today)